Бандерштат оголосив дату цьогорічного фестивалю

Бандерштат оголосив дату цьогорічного фестивалю
31 січня у Луцьку відбулося перше засідання оргкомітету фестивалю Бандерштат-2013: традиційний для Волині фестиваль відбудеться 3-4 серпня.

Проходитиме Бандерштат на території луцького іподрому, який знаходиться в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, повідомили у прес-службі фестивалю.

В межах підготовки до заходу буде формуватися мережа регіональних представників, які готові будуть взяти участь в проведенні фестивалю.

Основна музична програма складатиметься із виступів ряду молодих україномовних гуртів. Два гурти будуть відібрані шляхом голосування на сторінці офіційної спільноти фесту у ВК. До слова, хедлайнерів фестивалю уже визначили, однак гурти оргкомітет назве після їх остаточної згоди.

Квитки на цьогорічний фестиваль справжнього українського духу «Бандерштат-2013» можна буде придбати з 1 травня.

Нагадаємо, що депутати Луцької міськради можуть виділити на фестиваль «Бандерштат» 50 тисяч гривень; таку ж суму готова виділити на проведення фестивалю і Волинська ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комсомольці-Канановічі , фас !!!
Відповісти
мы запретим это позорище через суд!!!
Відповісти
а як же , тільки щось довго ви забороняєте , уже 7 рік як фестиваль проходить . А такі москальські півники як ти , тільки скавчать в інтернеті , коко-ко півнику !
Відповісти
пусті балачки озабочєного дрочера....я то не проти "Бандерштату", але на мою думку виховання там теж мало, завжди кесь чп там мусить статись, потім територі засрана....але вставляти палки в колеса, тільки через те, що є один не згідний камунізд, з отсталими замашками - теж маразм.....чай не в савєцьком союзі жівьом, таварісчі!
Відповісти
Ви хоча б один раз після фесту туди зайшли. На наступний день після закриття фесту в 12.00 там чисто, бо організатори подбали про це
Відповісти
Мабуть сутужно з пеньонзами? Минулий рік було 3 дні фестивалю. Не хочуть місцеві бариги спонсорувати цей недолугий захід. Так і запишемо.
Відповісти
особливо в Гаразджі було чисто брехуни
Відповісти
Забороніть самі себе, молоде порослля сталіністів. Та й взагалі вивчайте матеріали XX з'їзду КПРС. Таких цуценят як нинішні *комсомольці* радянське нквд зжерло б з патрошками.
Відповісти
через суд потрібно забороняти,народжуватись такому л@йну як ви "уважаємий"!!!
Відповісти
Значить знову вирішили платним зробити. Ну то й зовсім не дочекаються відвідувачів, платити за таке лайно (слухати якихось малолітніх невдах, які з бодуна повилазили на сцену з гітарами) мало дурних.
Відповісти
Політаєм над бандерштатом і порозкидаємо фугаси
Відповісти
кізяки за собою розкидуй
Відповісти
це позоризько як і ГУЗЬ
Відповісти
ти позорисько як і камсамол
Відповісти
Банити п'яних малолітніх покидьків - буде і порядок, і чистота....співвідношення ціни за білет і список виконавців - ні втин, ні в ворота....взагалом ідея фестивалю - хороша, все просякнуто патріотичним духом, а він зараз на вагу золота)
Відповісти
не треба цього фестивалю- один гусь наживається
Відповісти