Переворот переносять: Федерація футболу Волині обиратиме голову восени

Переворот переносять: Федерація футболу Волині обиратиме голову восени
Президія Федерації футболу Волині своїм рішенням відмінила проведення позачергової конференції, де мали вибрати нового голову.

Про це 1 лютого розповів голова ФФВ Василь Столяр.

Нагадаємо, що у листопаді 2012 року у Федерації футболу Волині назрів конфлікт між заступниками голови Олександром Жуматієм й Василем Кохановським та нинішнім головою Василем Столяром.

Жуматій переконує, що Столяр нічого не робить для Федерації. Сам Столяр називає зміну керівництва рейдерським захопленням.

15 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Федерації футболу Волині, на якому проголосували за проведення 1 лютого 2013 року позачергової звітно-виборної конференції ФФВ. Проведення конференції ініціювали ті, хто був незадоволений Василем Столяром: очевидно, що планували обрати на ній іншого голову.

Втім конференція, яку Столяр якось назвав "рейдерським захопленням" і "спробою перевороту" не відбулася.

«Президія прийняла таке рішення. Ми збирали виконавчий комітет. Комітет не зібрався, не було кворуму. Тому ми провели відриту президію. Згідно зі статутом, статтею 28, оперативне рішення може приймати президія. От вона і прийняла, що минулий виконком був незаконний», - розповів Столяр.

Мова йде про виконком, який прийняв рішення про проведення позачергової конференції, на якій повинні були переобрати голову.

Василь Столяр повідомив, що конференція обов’язково відбудеться, проте – восени. Саме тоді закінчується термін повноважень голови.

Засуптник голови ФФВ Олександр Жуматій натомість звинувачує Столяра в узурпації влади. Мовляв, рішення про відміну конференції може прийняти лише виконком.

«Конференція не відбулася. Керівник організації відмінив її безпідставно. На власний розсуд. Десять днів тому він відмінив і розіслав всім районам і у міста рішення про рішення виконавчого комітету», - каже Жуматій.

«Будемо звертатися у Федерацію Футболу України, аби дістати інформацію яким чином ми зможемо правомірно згідно зі статутом здійснювати подальші дії», - каже Жуматій.

Нагадаємо, що на місце голови федерації претендували голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, нардеп Юрій Савчук та діючий голова Василь Столяр. Їхні імена оприлюднив сайт ФФВ.

Сайт Федерації, до слова, перестав працювати. Василь Столяр каже, що його опоненти-заступники заблокували користування сайтом. Тому Федерація створюватиме новий інтернет-ресурс.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно робить Василь Андрійович - треба вичекати певний час... Хай-но наш ""губернатор"" - (немає у нас таких посад) - вийде НАФІГ на заслужений відпочинок - от тоді і проведемо конференцію. Бо ж що це виходить - Найда висовує кандидатом ""губернатора""??? Та хто такий Найда??? Хто він такий??? Пристосуванець!!! В Рожищах ще один намалювався так званий голова РДА - Масалов, який нещодавно порівняно став керівником федерації футболу в районі і який теж ""трьома китами"" підтримує ""губернатора""... Що вони усі зробили для футбюолу??? Один каналізацію хоче строїти у Шацьку (благо там окрім дач є ще і житлові будинки простих чесних і порядних людей), інший не знає, що у нього в районі робиться і де хто має які масиви - земельні ділянки (шкода, що закрили/заблокували карти...), третій по мільйону дитячі садки будує, ціна який разів в три менша... Про що можна говорити? Про яку їхню профпридатність??? Та гнати цих прихвостнів звідси!!!... Волиняки, тримайтесь, скоро Клім поїде... і навряд чи послом... хоча, можливо, і ""ПОШЛЮТЬ""!!!... а тоді вже ми і конференцію проведемо і потрібний чоловік буде нами управляти, потрібний, достойний, КОМПЕТЕНТНИЙ!!!
Відповісти
Останні новини
Переворот переносять: Федерація футболу Волині обиратиме голову восени
01 лютий, 2013, 14:57