У Луцьку розповіли правду про інтим до шлюбу. ФОТО

У Луцьку розповіли правду про інтим до шлюбу. ФОТО
У Луцькому педагогічному коледжі відбувся профілактичний захід на тему «Чистота дівчини».

Просто та доступно волонтер центру «Life» розповіла студентам третього та четвертого курсу правду про інтимні стосунки до шлюбу, - повідомляє прес-служба R500.

Як зауважили самі студенти, секс до шлюбу має більше негативних наслідків, ніж несе позитиву. Швидкоминуче фізичне задоволення може обернутися психологічною травмою на все життя як для дівчини, так і для хлопця.

Лектор впродовж пари розповіла молодим людям про причини утриматися від інтимних стосунків до шлюбу:
– По-перше, дошлюбні сексуальні стосунки можуть лишити тебе можливості пізнати справжнє кохання. Дівчина робить трагічну помилку, коли старається утримати кохання, вступаючи в інтимні стосунки. Справжня любов чекає!

По-друге, секс – це не просто фізичний акт. Ти і друга людина стаєте одним цілим. Чи зможеш після цього на 100% віддати себе своєму чоловіку (дружині), чи все життя будеш порівнювати його (її) з попередніми партнерами. Сила чоловіка не в тому, скільки в нього було жінок, а скільком він відмовив заради однієї, – наголосила лектор.

– Третя причина – сексуальні стосунки до шлюбу – це втрата почуття власної гідності. Честь – єдина дорогоцінність дівчини. Це картина життя, живопис релігійності, вікно вихованості, душа чистоти та пристойності. Але мало в кого вона є… «Я цнотлива і я цим горджусь!» – слова гідні поваги, – сказала волонтер. – Закликаю вас прийняти тверде рішення берегти себе для свого чоловіка (жінки).

Питання «Чи є цнота у хлопця?» визвало шквал емоцій в аудиторії. І навіть, якщо немає фізичної ознаки незайманості чоловіка, цнотливим вважається той, хто не мав інтимних стосунків ні з жінкою, ні з дівчиною. На прикладі надкушеного яблука і розтріпаної подарункової коробки, волонтер центру продемонструвала, як не приємно отримувати те, чим користувалися до тебе.

Нажаль, повернути фізичну цноту неможливо, але отримати духовну незайманість може кожен. Варто лише прийняти рішення берегти себе в чистоті.

Лектор також зауважила, що інтимні стосунки до шлюбу часто приводять до незапланованої вагітності. Вона розповіла про внутрішньоутробний розвиток дитини і наголосила, що життя розпочинається саме в момент зачаття. Уже на 18 день у дитини починає битися серце і це живе створіння має право на життя. Тому, аборт – це вбивство!

На сам кінець студенти переглянули коротке емоційне відео. Вражені побаченим і почутим, молоді люди дякували лектору за висвітлення важливої для молоді теми. Одна студентка висловила думку про те, що вони, як майбутні вчителі, теж повинні доносити принципи сексуальної чистоти наступному поколінню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скорочують демограф1ю в Укра1н1 на грош1 гранто1д1в.Якщо д1вчина не заваг1тн1ла зам1ж як правило нин1 не беруть. Зачароване коло.Ох
Відповісти
V Blagomedi za 2000grn vidnovluyut tsnotu -)
Відповісти
Не волонтер, а музейний експонат. Цікаво, з якого ви століття прийшли?
Відповісти
пані волонтер має якусь психологічну освіту? Чи просто ділиться своїм, на мою думку,спотвореним психікою поглядом. Чому ви взагалі вважаєте щто хтось повинен хотіти вийти заміж? Реалізувати себе кожен може по різному.
Відповісти
А що каже релігія ?
Відповісти
Збоченці. Яке ваше діло до мого прутня?
Відповісти
молодці, правильно роблять. але чому акцент саме на дівчині? треба було назвати лекцію "Чистота молодої людини"
Відповісти
Це що, гурток середньовічних реставраторів? З таким підходом через кілька років чудового "цнотливого" подружнього життя в умовах 21 століття майже гарантовано повилазять всі сексуальні проблеми, як наслідок - зв"язки на стороні, розлучення і т.д. Тільки це буде згодом.
Відповісти
Нормальна лекція і нормально сказала. А що, мала сказати, трахайтеся наздоров’я і у вас все буде гаразд? Ститистику СНІДу гляньте і все зрозумієте. Рекламують презервативи постійно, а хвороба зростає. Були б моральнішими, то б менше проблем мали.
Відповісти
Підтримую на всі 100 волонтера. Пропаганду дошлюбної та шлюбної чистоти потрібно проводити на рівні держави. Але, на жаль, моральна політика держави (яку вона копіює з содомської європи) спрямована на розбещення та знищення наступного покоління.
Тисячі абортів, венеричних захворювань, розлучень, дітей-сиріт - це результат сексуальної революції 21-го століття.
Шкода, що коли ми пізнаємо правдиву істину,- буває вже пізно.
Відповісти
Для тих хто не знає, для молодих і "адекватних" людей: латекс ,з чого виготовлені презервативи, на 60 процентів пропускає вірус СНІДу. Вірус сніду є меншим ніж пори контрацептивів.
Відповісти
ви б хоч фото знуджених насмерть студентів забрали зі статті ))))
Відповісти
Честь- єдина дорогоцінність дівчини ... цікаво ви з якого століття черпаєте інформацію?
Відповісти
БРЕД!!! А если не женишься или не выйдешь замуж до 30-40 то и сексом не заниматься?)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Вступаючи у шлюб молоді люди окрім багатьох важливих аспектів мають підходити один одному і у сексуальному плані, що не кажіть але пари у яких розлагодженні сексуальні стосунки неминуче нещасливі, абож давайте зголосіться тут у кого є постійні інтимні проблеми ( фізіологічного, ментального та ін. х-ру) що вони щасливі у шлюбі... Це теж джерело розлучень і покалічених психік; Такі курси життєво необхідні, але точно не у такій інтепритації, швидше як " Сексуалина освідченість і відповідальність" молодь має розуміти вижливість і духовну цінність інтимних стосунків пари а також відповідальність і наслідки при зворотньому!!! І ще--- 3-4 курс?Думаю такого плану матеріал потрібно надавати дещо швидше, значній частині цих 18ти і 19ти річних молодих людей знайомі такого роду стосунки і думаю їх самооцінка після почутого зазнала добрячого копняка(((
Відповісти
За науковими даними, найсприятливішим з морфофункціональної точки зору для втрати невинності є вік 15-19 років, що пов'язано з початком переродження тканини дівочої пліви у віці 20-22 років, через що пізніша дефлорація може бути ускладнена. За даними, отриманими дослідниками університету Коламбія, серед тих, хто втратив невинність у віці 21-23 років більше частка осіб, що мають проблеми наступних статевих відносин. То виходить, що дівчата мають в такому ранньому віці вже одружуватись? Але ж це несе за собою значно більше відповідальності, ніж статевий акт за згодою обох партнерів
Відповісти
я одружився в 28 років. уявляєте,психічний і фізичний стан 28 річного незайманця ? :)
Відповісти
Ця стаття чистий сексизм і дискримінація. А що робити тим, хто з певних причин розлучився? Розтріпана подарункова коробка? У вас дуже стрьомні редактори, які попагують подібні матеріали
Відповісти
Не буде дивиною, якщо після такої лекції у деяких дівчаток (які вже розпочали статеве життя) почнуться психози і депресії, занизиться самооцінка.
Відповісти
Підтримую лектора!
В житті потрібно за все брати відповідальність і думати мізками! І логічно, що вільне статеве життя веде до негативних наслідків, кривого здоров'я, розбитих сердець і обездолених дітей яких виховує або мама або тато в кращому випадку. Історія виключень не має!
Відповісти
Дуже правильна та потрібна лекція! Дякую, що є такі волонтери, яким не байдуже! В ідеалі про це повинні говорити батьки ще в ранньому віці, тоді не прийдеться заліковати рани після допущених помилок через незнання правильних принципів!
Відповісти
Адекватна і хороша думка в наш час! Підтримую! Так, кожен має право обирати сам , але це ж просто лекція , ніхто нічого не нав'язує .
Відповісти
"Честь - це єдина дорогоцінність дівчини". Приємно знати, що інших цінностей у мене нема! І якщо я не планую виходити заміж ще декілька років, я весь цей час повинна "берегти себе" для чоловіка? Серйозно? Зараз панує середньовіччя?
Відповісти
потрібно з такою лекцією йти у 5-6 клас, а не до студенток 3-4 курсу
Відповісти
Йой. Цікаво, чи усвідомлює автор цієї "лекції", яку психологічну шкоду нанесла студентам? Це жахливо.
Відповісти
і поки вся Ураїна бореться за нове життя і прагне нового рівня свідомості, такий сором бере за людей, які у 2018 році живуть ще у XVII столітті. Це такий треш
Відповісти
Порівнювати людей, що мали попередні стосунки, з надкушеним яблуком чи розірваним подарунком -це трохи не етично, хіба ні? Що тоді робити вдівцям та розлученим? Стаття (як і лекція) попахує "православієм головного мозку".
Відповісти
задумались, коробочки )))
Відповісти
Який триндець!
Але мені цікаво, скільки там слухало цнотлівих дівчат в 18-19 років? (це 3-4 курс)
Парадокс - воювати вже можна, захищати країну можна, навіть курити можна, трахатись - ніззя. А ця печерна дикість про надкушене яблуко просто дивує.
Відповісти
Я маю надію доросла тьотя розуміє, що вона пропагує сексизм? Взагалі цю волонтерку хтось перевіряв на осудність?
Відповісти
дуже хотів би бути на тій лекції і розказати лекторші все шо я про неї думаю!!!
таке враження, що цей треш просто копіпастять з москальських толмудів про скрєпи і духовність..
Відповісти
Останні новини
У Луцьку розповіли правду про інтим до шлюбу. ФОТО
29 березень, 2018, 10:21