Бізнесмен, політик, друг: у Луцьку презентували фільм про грані Ігоря Єремеєва

Бізнесмен, політик, друг: у Луцьку презентували фільм про грані Ігоря Єремеєва
Перші спільні заощадження з нардепом Степаном Івахівим, захоплення кіньми та світлинами, спроба змінити правила гри у парламенті – у Луцьку презентували фільм про нардепа, бізнесмена, співвласника паливно-промислової групи «Континіум» Ігоря Єремеєва, який загинув три роки тому.

Показ фільму відбувся 11 квітня у кінотеатрі «Premier City». На захід завітали близькі та колеги Ігоря Єремеєва, які поділились спогадами про дорогу їм людину, чоловіка із сильною енергетикою та вмінням бачити красу, мрійника і трудолюба.

Першою слово взяла авторка ідеї зняти кінострічку, режисерка Катерина Дулапчій. Вона подякувала усім за присутність, а долі – за причетність до зйомок.

«Я дякую долі, що долучилась зйомками фільму до неймовірних емоцій і спогадів про Ігоря Мироновича Єремеєва», – сказала жінка.



Опісля спогадами поділився директор школи, в якій навчався Ігор Єремеєв, Володимир Козлюк. Він пригадав, як маленький Ігор прибігав гратись до його доньок та влаштовував розваги біля вогнища, як планував зробити рідну школу такою чудовою, щоб у неї приїжджали навчатись навіть з Луцька, як вперше подарував місцевим учням автобус, як починав бізнес.



«Він ще в дуже юному віці мав у собі задатки керівника, давав усім завдання, в тому числі й мені. Я відповідав, наприклад, за вогнище, яке треба було розкласти. Надзвичайно активним він був учнем у школі. Пізніше постійно підтримував зв'язок з навчальним закладом, коли навчався в інституті. Як багато він зробив для села, я навіть не можу розказати. Жодна школа району, області не мала такого спонсора, який був в особі Ігоря у нас. І було безліч зроблено цікавого, для того щоб покращити навчання і виховання учнів у межах школи», - сказав вчитель.

Він висловив жаль, що життя Ігоря Єремеєва обірвалось передчасно, мовляв, він заслуговував на довге життя, наповнене безліччю корисних справ.

«На столі у моїй кімнаті стоїть календар. Ігоря забути неможливо, тому що кожен день він дивиться із того календаря на мене, і я кожен день його бачу», - додав Володимир Козлюк.

Про подібні відчуття розповів керівник «12 каналу» Володимир Пащенко.

«Близькі і дуже близькі люди, які знали Ігоря, всі в один голос говорять, що він живий. Немає відчуття втрати цієї людини. В мене те саме. Я не відчуваю, що ця людина пішла геть з мого життя. У мене складається враження, що ця людина у відрядженні і вона ось-ось має повернутись. Доки ми будемо згадувати, доти людина буде з нами. Давайте радіти, що ми знали цю велику людину», - сказав Пащенко та анонсував, що у планах «12 каналу» - зйомки художнього серіалу про життя двох хлопців, які почали шити і з часом багато досягли.



«Ігор Миронович живе поруч з нами, поруч зі мною. Він навіть тут зараз. Ви, я думаю, теж відчуваєте це. Ці три роки були дуже важкими. Він справжній. Він працював по-справжньому, він відпочивав справжньо, він займався спортом справжньо. Він дуже любив нас всіх. І цієї любові не вистачає», - висловився комерційний директор Рокитнівського скляного заводу Ігор Карунас.

За словами чоловіка, Єремеєв «бачив усе наперед», умів зібрати біля себе людей: «До нього притягувало таким магнітом. Така в нього була шалена сила, що хотілось побути поруч з ним. І завдяки цьому зараз працює «Континіум». Ми його згадуємо, і, думаю,завжди будемо згадувати. Він буде завжди в наших серцях. Бо таку людину не можна забути».

Управляюча ТОВ «Порт Сіті Груп» Наталія Антоненко зауважила, що, на жаль, не знала Ігоря Мироновича за життя. Однак, працюючи у компанії, яку він створював розуміє, наскільки сильною він був особистістю. Його ідеї та підходи досі живуть у продовженні справ.

Кожен розповідав про ту грань Єремеєва, яку встиг побачити та відчути найкраще. Так, власне, було і в фільмі: умовно стрічка розділена на підтеми: «рідний», «політик», «бізнесмен», «друг», «фотограф».

У фільмі більше десяти спікерів розповіли про особливі емоції, спогади, пов’язані з Ігорем Єремеєвим, його риси і маловідомі сторони.

Для прикладу, очільник депутатської групи «Воля народу» Ярослав Москаленко зауважив, що не Єремеєв жив в Україні, а вона в ньому. Народний депутат Степан Івахів пригадав, як у студентські роки вони мали з Ігорем спільну касу у вигляді невеликої коробки та зізнався, що керувати компанією без партнера тепер важко, але не настільки, як жити без друга. Політик Володимир Литвин розповів, як нелегко було Ігорю Мироновичу працювати у Верховній Раді, бачачи весь цинізм і усталені «правила гри», які там панували.

Генеральний директор ГК «Континіум» Олег Галущак у стрічці поділився спогадами про Ігоря Єремеєва через пряме включення телефоном. Про багатогранність його особистості висловилися і депутат Київської міської ради, підприємець Олег Чернецький та екс-очільник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник.

Окрім того, фільм торкнувся захоплень світлинами та кіньми. Наостанок присутнім показали ролик із виставки фотографій Ігоря Єремеєва, яка відбулась нещодавно у Києві. Також кожен зміг прочитати останнє інтерв’ю Ігоря Єремеєва.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ось таке життя... швидкоплинне... з собою ще ніхто нічого не забрав..., крім фараонів
Відповісти
Останні новини
Бізнесмен, політик, друг: у Луцьку презентували фільм про грані Ігоря Єремеєва
12 квітень, 2018, 10:40