Мешканці Полісся на ретросвітлинах

Мешканці Полісся на ретросвітлинах
На вулиці - весна, пробуджується природа. В цей час Полісся як ніколи особливо радує око, коли незліченні ліси і луки зацвітають і зеленіють. Завдяки чистому повітрю, густим лісам і небагатолюдно населеними селам, подорож романтичними місцями Волинського Полісся може виявитися дуже пізнавальною і наповненою новими враженнями.

Для того, щоб читачі Інформаційного агентства Волиньpost краще зрозуміли історію та природу краю, пропонуємо поринути в атмосферу Полісся першої половини ХХ століття. Яким був це край, овіяний легендами? Як виглядали його мешканці? Все це можете побачити на нововіднайдених світлинах. Тут вам і поліська хата, і збирачки грибів та ягід, рибалки, весілля.

Загалом, якщо ви хочете застати архаїчний уклад життя мешканців Полісся в дуже віддалених селах, куди важко потрапити на звичному транспорті, то краще поквапитися. Адже потроху місцеві жителі привносять у свій побут елементи цивілізації, і через декілька років все, що ще недавно нагадувало Полісся минулих століть, просто зникне.



Тетяна Яцечко-Блаженко


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фото з іншого життя.
Відповісти
Останні новини
Мешканці Полісся на ретросвітлинах
13 квітень, 2018, 09:52