Результати сфальсифіковані, - лучанка про конкурс «Містер СНУ 2018»

Результати сфальсифіковані, - лучанка про конкурс «Містер СНУ 2018»
Мама учасника конкурсу «Містер СНУ 2018» заявила, що результати - сфальсифіковані.

Про це Ірина Чапко написала у листі до редакції Інформаційного агентства ВолиньPost.

«Так ось, вчора (захід відбувся у четвер, 12 квітня, - ред.) я з родиною відвідала великий, як для студентів, розважальний захід «Містер СНУ 2018».

Було дуже багато студентів, викладачів, а також родичів учасників цього заходу. Велике дякую організаторам цього конкурсу, все було дуже круто. Неодноразово перераховували всіх спонсорів цього дійства, також Департамент сім'ї, молоді та спорту брав активну участь, виступали українські гурти, навіть якийсь крутий DJ був.

Якщо коротко про умови конкурсу – то було чотири конкурси з максимальними 5 балами. Кожен учасник мав можливість показати себе глядачам, а також Членам жюрі, які там для того і сиділи щоб оцінювати.

Учасники намагалися якомога краще представити себе. Комусь це вдавалося краще, а комусь не дуже. Все було б добре якби не одне але...» - пише лучанка.

Ірина зазначає, що кінцівка і оголошення результатів шокувала половину зали.

«Так як мій син приймав активну участь у цьому конкурсі, то я дуже уважно за всім спостерігала, а особливо за виставленими балами. І коли закінчилися усі конкурси, у мого сина Чапка Романа (№4) по всіх конкурсах були виставлені лише п’ятірки, я була впевнена, що переможе №4 Чапко Роман, так як більше таких претендентів не було», - пише вона.

«Але як виявилось все небагато простіше, бали можна витерти і переправити. «ЧЛЕНИ» (вибачте але, по іншому назвати вас не можу) які були запрошені для СПРАВЕДЛИВОГО оцінювання вирішили по іншому.

Один «ЧЛЕН», не дочекавшись оголошення результатів, просто покинув своє місце, а інші «змились» коли називали переможця, тому свої претензії не було кому пред’явити. Був ШОК, ОБРАЗА, Не розуміння того що коїться, але... Сталось так як сталось», - обурюється Ірина Чапко.

«Переможцем став №10 Ілля Лавренюк. Зараз я можу лише привітати його з перемогою, хоча і чужою, вкраденою. Я надіялася, що коли він відкриє той диплом де було написано прізвище чуже, не його, він матиме сміливість визнати що то неправильно, тому що бали у нього були не найвищі, серед яких були четвірки.

І насамкінець, мені не вкладається в голові як могли дорослі люди, з досвідом, з дипломами про вищу освіту (я надіюсь), ось так БЕЗСОРОМНО, на очах у сотень студентів – першокурсників, ще фактично дітей, ОБМАНЮВАТИ. А чого ж вони навчать наше МАЙБУТНЄ ПОКОЛІННЯ!!!» - йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там ректор такий, згадайте як Коцан став ректором та все зрозумієте.
Відповісти
повністю з кожним словом згідна, але є одне АЛЕ.
синові цієї жіночки, тобто Романові Чапко, не завжди оті вищесказані пятірки, ставилися справедливо. склалось враженя, що спочатку проплатили одного, а в кінці заходу за Іллю заплатили більше
Відповісти
Ото новини на селі! Ото розвага для люду!
Пропоную долучити срач до офіційної частини всіх конкурсів краси, бо без них таких конкурсів не буває!)
Навіщо люди беруть участь, при тому свідомо, в цих дурощах? Невже не зрозуміло, що ці «дійства» абсолютно суб‘єктивні і в кожного своя думка? На що розраховують?
Сміх та й годі:)
Відповісти
Ви хоч розумієте як зараз позорите свого сина? Мамка за мужчину перемогу виплакує? Програв та й програв. Висновкі зроблені, йдете далі.
Відповісти
Власне була присутня на конкурсі, вболівала за номер 5 - ти молодчинка)
Про номер 4 Чапка дізналася з ЗМІ- боже люди хто то???Хай участь бере у МІСТЕР МАМИНА СПІДНИЦЯ!Отак і переводиться сильна половина нашого суспільства!!! Я б з таким нізащо б не зустрічалася.Ото дивіться ДІВЧАТА образите РОМЧИКА то його мамка як напише на вас у всі ЗМІ мало не покажеться
Відповісти
Порада РОМЧИКУ - втікай від своєї мамки бо тобі жодна нормальна дівчина не дасть))
Відповісти
Ромчик тікай від своєї мамки бо тобі жодна нормальна дівчина не дасть))
Відповісти
Ого що тут відбувається)!
Відповісти
Висновок один- жіночці бракує сексу от і біситься ) тільки навіщо позорити сина??? З нього й так весь унівєр рже
Відповісти
Останні новини
Результати сфальсифіковані, - лучанка про конкурс «Містер СНУ 2018»
14 квітень, 2018, 13:47