Батьки Настусі Абрамчук боргують турецькій клініці

Батьки Настусі Абрамчук боргують турецькій клініці
Батьки маленької волинянки Настусі Абрамчук, яка померла після тривалого лікування, боргують турецькій клініці 12,5 тисячі доларів. Тож краян закликають допомогти родині у скрутну мить.

Про це йдеться у повідомленні у спільноті «Настуся Абрамчук: битва за життя» у соціальній мережі Facebook.

«На жаль, реалії життя такі, що наші дітки змушені звертатися по медичну допомогу за кордон. Лікування там дуже і дуже дороге, і лише невелика кількість клінік погоджується лікувати діток в борг, тобто з можливістю заднім числом погашати рахунки за свої послуги. Так лікувалася з січня в стамбульській клініці Настя Абрамчук», - йдеться у повідомленні.

Попри те, що операція пройшла успішно і дитина пішла на поправку, Настуня підхопила інфекцію і довший час перебувала в реанімації. На жаль, 14 квітня її серце не витримало. «О 04:30 воно зупинилося перший раз, його вдалося запустити, але через годину, воно зупинилося назавжди», - йдеться в дописі.

Хоча батьки боргують клініці 12,5 тисячі доларів, медики не перешкоджали їм із тілом дитини покинути країну.

«На цей момент в цій клініці на таких же умовах боргування лікується понад 20 українських дітей. Всі ви, напевне, розумієте, що якщо не розраховуватися з клінікою, то в майбутньому наші діти не зможуть лікуватися там на таких умовах. А це - сотні втрачених дитячих життів. Ми не маємо права так чинити не тільки з клінікою, яка з розумінням ставиться до того, що на лікування доводиться збирати кошти, а це потребує часу, але і по відношенню до діток, які в майбутньому там лікуватимуться», - йдеться в повідомленні.

Тому всіх небайдужих закликають долучитися до збору коштів. Гроші можна переказувати на картку «Приватбанку» 4149 4996 4811 1977 (Абрамчук Сергій).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.