У Луцьку BMW на єврономерах розтрощила припарковані автівки. ФОТО

У Луцьку BMW на єврономерах  розтрощила припарковані автівки. ФОТО
На вулиці Чорновола у Луцьку в автівки BMW на швидкості лопнуло колесо, що спричинило аварійну ситуацію.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили очевидці події.

За попередньою інформацією, в автівки BMW на іноземній реєстрації під час руху вулицею Чорновола в бік вулиці Карпенка-Карого лопнуло колесо. Через це автомобіль стукнувся у припаркований біля дороги автомобіль Chevrolet Aveo. Останній же "влетів" у автівку Toyotа, яка теж була на парковці, а Toyotа зачепила ще один автомобіль такої ж марки.

Відомо, що у результаті такого зіткнення постраждала людина. За попередньою інформацією - це пішохід. Його госпіталізували.

Наразі на місці події працює патрульна поліція. Окрім того, приїхали й рятувальники, оскільки виникла загроза вибуху газової установки у автомобілі Chevrolet Aveo.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТАм нема стоянки там ЗУПИНка громадського транспорту плюс там до повороту меньше 10 метрів тобто ті хлопаки на українській реєстрації в які вїхала бляха стояли там з порушенням правил ПДР + ці хлопаки постійно там паркуються ходячи на каву до Нашого краю перекриваючи огляд виїджаючим та заїджаючим транспортним засобам на вул. Олесю Гончара чекали що так колись і трапиться...
Відповісти
Атавіста та та та на єврономерах певно їхав по європейськи 50 км/год..
Відповісти
ця дтп повністю перекреслює відразу 2 міфи: про те що на бляхах одні неадеквати і що бляхи - корчі)
Відповісти
Ну що ж ви пишете, лопнуло колесо... Хто це сказав, а може в нього заклинила педаль газу і відмовили гальма, чи може був сильних спалах на Сонці!!?

Мабуть колесо вже ж таки лопнуло від наїзду на бордюр.
Відповісти
Давно вже до цього Євробляхерського непотребу ставився "з усією любов'ю". Ну та звісно, пересісти із задрипаного Запорожця у BMW...та все море по коліна і ПДР для них це "правила для ЛОХів".
А цього "щасливого" власника Євробляхи, зустрічав сьогодні на трасі...і повірте, ПДР та швидкісного режиму він точно не дотримувався!
Відповісти
Для чого у заголовку статті ставиться акцент на єврономера? BMW з будь-якими номерами і без них нікуди не їде! Їде і керує людина. Що, ці вживані автівки ще не обклали податками зі всіх сторін?!?! Журналісти, ВИ очі і вуха наші(народу) поширюйте дійсно потрібну інформацію, ВАШІ діти за це дякую скажуть...
Відповісти
Цікаво, а якби та ж сама БМВ на укр. номерах їхала, то писали б: "БМВ на УКРАЇНСЬКИХ номерах в'їхало а автівки"??? На номерах ставили б акцент? Причина у водієві! Ідіоти пишуть такі "статті" і такі ж ідіоти підтримують!
P.S. Особисто я не маю авта на євробляхах і просто висловлюю позицію.
Відповісти
Для чого акцентувати увагу у заголовку на єврономера? БМВ на будь-яких номерах стоїть на місці. Це факт! Чи вкотре розділяють народ на прибічників і противників?! Проблема очевидна, водійські права КУПЛЯЮТЬ! А дешевші автомобілі як раз добре. Журналісти, акцентуйте увагу на проблемах, і Ваші діти Вам скажуть дякую...
Відповісти
Для чого акцентувати увагу на єврономерах?
Та тому що це ЕПІДЕМІЯ хитромудрих жигулістів, яка сіла в авто що може їхати під 240 (при тому зекономила на його придбанні, обслуговуванні, цивільці і т.д.), у додатку не вміючи нормально кермувати таким автомобілем.
Ось тому це лахміття чим далі тим частіше створює подібні проблеми.
Цікаво, як цей гореєвробляхер, тепер покриватиме збитки постраждалим, якщо його брухт не коштує і 5-ї частини завданих збитків?
Відповісти
Це постійна проблема дураки на єврономерах. Їх пора вже відловлювати ))))
Не даремно їм на нові авто грошей немає. Бо то немічні бомжі. Які сідають за корито, та думують що модні. Може 20 років тому - так. А зараз б.у. авто і б.у. колеса )))
В них навіть на так палива грошей немає. Заливають по 200 грн. Думаю що на ішаків пора акциз знімати. Нехай на них їздять. Але лише в полі )

А дтп з стоячим авто позбавлення права водія
Відповісти
Як дістали вже ті неадеквати на бляхах, в голові нічого не має, кожен день на дорозі в цьому впевнююсь
Відповісти
Влада зобов'язана негайно захистити нас від цього нашестя неадекватів на бляхах
Відповісти
ВИ РОЗКАЗУЄТЕ ЯКІ НЕАДЕКВАТИ НОМЕРА АВТО,,ЄВРОБЛЯХІ,, А Я ВЛАСНИК ДВОХ АВТО НА УКРАЇНСЬКІЙ І МОТО НА УКРБЛЯСІ АЛЕ КУПИВ ЄВРОЬЛЯХІ І ЇЖДЖУ ТОМУЩО ЖАЛЬ ВБИВАТИ АВТО НА ЯКИХ БЛЯХІ ЗА КУЧУ ГРИВНІВ!!! ВИННІ НЕ БЛЯХІ А ВОДІЙ,, Я НА БЛЯХАХ НАБАГАТО АКУРАТНІШ ЇЗДЖУ НІШ НА УКР..!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку BMW на єврономерах розтрощила припарковані автівки. ФОТО
20 квітень, 2018, 13:03