Радник Луцького міського голови готівкою зберігає десятки тисяч доларів

Радник Луцького міського голови готівкою зберігає десятки тисяч доларів
Радник луцького міського голови, депутат-«укропівець» Ігор Поліщук має 38 тис доларів та 140 тис грн готівковихзаощаджень, зводить дачний будинок у Турійському районі та у 2017 році отримав загалом 365 тис грн доходу.

Про це йдеться в е-декларації посадовця, розміщеній на сайті НАЗК.

Поліщук поживає разом із матір’ю, братом та вітчимом і є співвласником квартири у селі Зміїнець під Луцьком площею 68 кв.м. Окрім того, радник мера має земельну ділянку площею 550 кв. м у селі Поляна Турійського району. Тут же Поліщук зводить дачний будиночок площею 75 кв. м. який наразі має статус незавершеного будівництва.

У 2017 році Поліщук отримав 14,1 тис грн зарплати від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», 4,2 тис грн зарплати за сумісництвом від ПАТ «ЕНКО» та 145 тис грн від заняття підприємницькою діяльністю. Ще 201,9 тис грн радник отримав від виконавчого комітету Луцькради у якості зарплати.

Мати радника працює в управлінні освіти Луцькради і минулоріч отримала 176, 8 тис заробітної плати. Вітчим Володимир Поліщук задекларував 73, 9 тис грн пенсії та 282, 2 тис грн зарплати від дочірнього підприємства «Прикарпатзахідтранс» Південно-Західного акціонерного товариства трубопровідного транспорту нафтопродуктів. Брат Руслан задекларував 10, 4 тис грн стипендії.

Радник міського голови має готівкові збереження – 38 тисяч доларів та 140 тис грн. Його вітчим також зберігає 11 тис доларів.

У декларації за 2017 рік – лише транспортні засоби брата Руслана, Honda Accord 2007 випуску та Mercedes-Benz E200 2011 року випуску. Цікаво, що у 217 році Поліщук отримав 80 тис грн доходу від відчуження рухомого майна. Водночас у новій декларації вже немає атівки, яку він декларував у 2016 році - Honda Civic. Окрім того, радник перестав бути бенефіціарним власником ТзОВ «АСПЕКТ ПРАВА», у якому володів 50 % корпоративних прав, що в грошовому еквіваленті дорівнювало 150,5 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Радник Луцького міського голови готівкою зберігає десятки тисяч доларів
21 квітень, 2018, 13:54