Депутат-«зрадник» Ткачук «мав долю» у справі Рачкова

Депутат-«зрадник» Ткачук «мав долю» у справі Рачкова
До скандальної справи за фактом вимагання неправомірної вигоди від громадянина причетні, окрім заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова, посадовці Луцької міської ради, а також луцький депутат-«зрадник» Євген Ткачук.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили власні надійні джерела.

Відомо, що у січні 2018 року зафіксували факт вимагання та одержання Рачковим другої частини від усієї суми неправомірної вигоди. Рачков одразу ж після зустрічі із заявником на автостоянці поблизу готелю «Україна» у Луцьку передав голові земельної комісії Євгену Ткачуку 5 000 доларів США у автомобілі останнього. Хабар давали, аби Ткачук не перешкоджав та не створював перешкод у проведенні процедури узаконення збудованого житлового будинку та сприяння у зміні цільового призначення земельної ділянки.

До того ж, ще у грудні минулого року задокументували перший факт передачі частини від усієї суми неправомірної вигоди в розмірі 5 000 доларів США. Відомо, що ці гроші на вимогу Олександра Рачкова передали його дружині - нотаріусу Луцького міського нотаріального округу Волинської області Тетяні Рачковій.

Учора ж, 25 квітня, згаданих осіб затримано під час одержання ними останньої частини від усієї суми неправомірної вигоди в розмірі 7 000 доларів США.

Окрім того, у ході документування злочинних дій Рачкова встановили факт його посередництва під час вимагання Головою Шацького міськрайонного суду неправомірної вигоди від громадянина в сумі 10 000 доларів за винесення позитивного рішення під час судового розгляду нею кримінального провадження.

Зауважимо, що у лютому минулого року депутат Луцької міської ради Євген Ткачук заявив про вихід з партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» й перестав очолювати міську фракцію «Солідарності». Згодом він та ще декілька депутатів фактично «забули» про партійну дисципліну і пристали на пропозицію фракції «УКРОП» щодо необхідності заміни секретаря ради Юлії Вусенко та частини посадовців із команди Романюка. Далі ж Євген Ткачук та інші депутати-"зрадники" підтримували скандальні рішення провладної укропівської більшості у мерії.

У липні ж 2017 року Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявила про відкликання за народною ініціативою двох депутатів Луцької міської ради Євгена Ткачука та Олександра Козлюка.

Нагадаємо, що у середу, 25 квітня, на хабарі затримали посадовців луцької мерії та голову суду.

Все розпочалося з обшуку кабінету заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова.

Згодом слідчі дії продовжилися надворі, на стоянці біля мерії. Як стверджують джерела Інформаційного агентства «ВолиньPost», Рачкову нібито передали гроші, які він заніс до кабінету. Після цього до кабінету зайшли представники Департаменту захисту економіки Нацполіції.

У справі фігурують також головний архітектор міста Луцька Леонід Герасимюк та представник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради Юрій Маслюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нє, женік носить вишиванку і хабарі не брав ніколи. Спитайте в женіка. Зрадити так, а хабарі то нє. це наклеп.
Відповісти
дивно.. це ж богоугодна високорелігійна людина. спонсор церков у Луцьку. сам батюшка на сесії міської ради заявив, що люди, які хочуть відкликати цього депутата, керуються Сатаною і чинять зло. то де правда?
Відповісти
респект правоохороннцям нормальну схему розкрутили
Відповісти
Не зрадник. Патріот у вишиванці.
Обличчя таке приємне, доброзичливе.
То помилка всьо.
Відповісти
"Кащей"вже безсмертний!
Відповісти
Гаплик женіку, 30 срібників боком полізли, в одного серденько заболіло, а женік на що хворіти почне?
А гріша? А ігарьок?
Голубой вєртальотік папу в швейцарію повезе, а рабів поведуть в казений будинок, ех запроданці, через таких продажних скотиняк і на сході війна і за крим боротьба.
Відповісти
ПОЗОР 7776 Луцька!!!
На мило рило!
Відповісти
так цей Ткачук - опора і надія УКРОПА у Луцькій міськраді. Саме на його мужнє плече розраховують УКРОПівці при проведенні скандальних питань. на кого ж він покине їх бідних і нещасних, якщо справу доведуть?
Відповісти
Ще по дєлу горгута отпрацував кувш..а патом натягнув старого ще пару раз пока не злив паліцам..за ті всі оргії його і горгутата щеплатять підприємці завокзального..такій він женік аррол.то наші розробляти.
Відповісти
Що зараз брехатиме вся УКРОПІВСЬКА ШАЙКА, як брали хабарчики і тратили то не думали що страждають люди , вони брали з усіх , по 400$ тоді рішення ішли через сесію на ура, а не два тоді якісь технічні проблеми намальовувалися, Бог бачить т
Звісно не сяде но відкашляє добре ))))
Відповісти
Халявне бабло згубило хлопця.Брати тра також вміти!!!!
Відповісти
Як тільки дорветься до корита ,так зрвзу красти і хабарі брати -Украінська натура ,а ще в Європу варвари пруться .
Відповісти
Треба повертати Вусенко до влади! Дуже хороша і симпатична жінка!
Відповісти
По-ходу передвиборчий жим-жим змушує владу починати чухатись на 5-му році революції.Але є одна проблема-в неї та її слуг такі хлєборєзкі.що їх ніколи не нагодуєш. Тому корупція і несправедливість.на жаль.будуть ще довго...
Відповісти
так як укроп обкрадає Луцьк, жодна влада не обкрадала!
Відповісти
Чи зняли "цноту" з депутата Ткачука ?..
Відповісти
Лицемір, брехло, запроданець, не українець ти, сором нації, зніми вишиванку і вдягни єрмолку!
Відповісти
Тоді Юда, що видав Його, як побачив, що Його засудили, розкаявся, і вернув тридцять срібняків первосвященикам і старшим, та й сказав: Я згрішив, невинну кров видавши. Вони ж відказали: А нам що до того? Дивись собі сам… І, кинувши в храм срібняки, відійшов, а потому пішов, та й повісився…» (Мт. 27:3-5).
Пагано вчив Біблію, Женя...
Відповісти
Останні новини
Депутат-«зрадник» Ткачук «мав долю» у справі Рачкова
26 квітень, 2018, 14:57