Радник голови Волиньради купив квартиру на 150 «квадратів» за 400 тисяч

Радник голови Волиньради купив квартиру на 150 «квадратів» за 400 тисяч
Радник голови Волинської обласної ради, голова Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» В’ячеслав Рубльов у минулому році купив у Луцьку квартиру площею майже 150 «квадратів» за 400 тисяч гривень.

Про це йдеться у декларації посадовця, опублікованій на сайті НАЗК.

Минулоріч радник голови облради отримав 130, 6 тис грн заробітної плати. Дружина посадовця Оксана має авто PEUGEOT PARTNER 2002 року випуску. У 2017 році вона отримала майже 120 тис грн доходу від відчуження нерухомого майна (вочевидь, квартири в Луцьку площею 44 кв. м, яку декларували у 2016 році). Також жінка отримала 115, 6 тис грн зарплати.

Має родина й готівкові збереження – по 5 тисяч доларів. А ще у 2017 році Рубльов «обзавівся» нерухомістю - за 400 тис грн він придбав квартиру площею 145, 2 кв. м.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost посадовець підтвердив, що придбав квартиру і вона зареєстрована на нього.

«Перед цим у мене була квартира повністю в дружини. Ми її продали, а іншу придбали, але вже на сімейній нараді вирішили, що квартиру… Я власник квартири. Але ж ви розумієте, що якщо це сім’я, воно все одно розділяється», - зауважив посадовець. За його словами, квартиру купували на вторинному ринку, адже нове житло коштує набагато дорожче. Помешкання знаходиться у районі Вишкова.

На питання, як вдалося так дешево придбати чималу квартиру, Рубльов відповів, що треба шукати.

«Зараз «вторинка» дуже впала в ціні, тому ми так і скористалися, що трошки змінили умови, бо в нас двоє діток народилися. Хотілося чогось кращого і виходили з тих умов, що є, і шукали. А люди зараз дуже багато виїжджають за кордон, міняють місце проживання, тому треба просто шукати і швидко орієнтуватися в ситуації», - додав політик.

Натомість керівник Волинського агентства нерухомості Лариса Мусійчук каже, що таких цін на житло квадратурою в 145 кв. м в Луцьку, навіть на вторинному ринку, немає.

«Ось, якщо долар приблизно по 26 грн, тоді вартість квадратного метра в нас виходить 2, 755 грн», - зауважила вона. Така ціна, за її словами, у Луцьку – не реальна. За 15, 3 тис доларів (400 тис грн) в обласному центрі Волині можна придбати однокімнатну квартиру площею 30-35 кв.м.

«Це сто відсотків, що за 2, 7 тис грн в Луцьку ви не купите жодного квадратного метра житла. Таких цін на квартири взагалі нема, хіба, я не знаю, десь в зоні АТО… Та візьміть будь-яку газету. Не може квартира на 145, 2 кв. м коштувати 15, 3 тисячі доларів», - підсумувала фахівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вторинка то впала в ціні, але не до 100 доларів за квадрат!
Реально квартиру купив за 1 200 000, але робить з себе клоуна, бо признатися, що решту лєвого бабла від палиці отримав страшно, бо вже рачкова рачки ставлять, мало лі шо...
Відповісти
то ж квартира у радника у прокурорському будинку біля Променя. Який Вишків? гарна така ціна 100 доларів за квадрат. Який дурень продав би мені квартиру на 150 квадратів за такі гроші?
Відповісти
за дебілів всіх має
Відповісти
Зразу видно ринкову мудрість чесність принциповість і винятковий патріотизм лідера укропу.
Відповісти
О тепер думайте чи потрыбно голосувати укроб
Відповісти
все по-укропівськи. А лохий хай далі за них голосують
Відповісти
Люде, не завидуйте.
Комусь везе, комусь нє...
Відповісти
Та це пряме ухиляння від податків! Де НАБУ?!
Брехун на брехуні в тому укропі, навчилися в коломойши дурити українців, скотиняки!
Відповісти
Куплю в Рубльова за 505000.А хто це взагалі такий???
Відповісти
Ну це цікава особа. Батько його в 90-х очолював відділ по боротьбі з оргзлочинністю, а дід - був в свій час директором стадіону. Так що не з вулиці його в укроп підібрали.
Відповісти
Останні новини
Радник голови Волиньради купив квартиру на 150 «квадратів» за 400 тисяч
27 квітень, 2018, 13:47