Дуже миле місто, - журналістка «The New York Times» про Луцьк

Дуже миле місто, - журналістка «The New York Times» про Луцьк
Колишній виконавчий помічник президента газети «The New York Times», журналістка Сюзан Газ поділилась враженнями від України та зокрема міста Луцька.

Про це вона розповіла 26 квітня під час зустрічі із волинськими ЗМІ у Волинській православній богословській академії.

«Мені тут дуже приємно знаходитись, я зрозуміла, що українці дуже радо приймають гостей. Можливо, це пов’язано з тим, що з православної віри і ми з одновірцями добре знаходимо спільну мову. Мені дуже сподобалось у Києві. Дуже гарне місто, дуже яскраве. Луцьк здався мені дуже милим містом. Всі люди тут дуже приємні і радо мене зустрічають», - розповіла Сюзан Газ.

На її думку, немає суттєвої різниці між українцями та американцями, принаймні вона її не побачила.

«Люди скрізь однакові», - сказала журналістка. Вона також розповіла, що багато мандрувала світом і бувала у різних православних церквах. Всюди, де б не була, попри мовні бар’єри, відчувала духовну спорідненість із цими людьми та чудово провела з ними час.

До слова, жінка приїхала у Луцьк, аби підтримати оперного співака з американського штату Філадельфія Деніела Терезаса, який був рукоположений в сан диякона митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом. Вони обоє є членами патріаршої ставропігійної парафії святителя Миколая у Філадельфії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.