Луцький підприємець – посередник у справі Рачкова і шацької судді

Луцький підприємець – посередник у справі Рачкова і шацької судді
Директор ПП «Пілон-С» Роман Словік був посередником у передачі частини хабара заступникові Луцького міського голови Олександру Рачкову та голові Шацького міськрайонного суду Наталії Сушик.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо із власних надійних джерел.

Суддя Наталія Сушик за посередництвом Олександра Рачкова вимагала 10 тисяч доларів за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження. Йдеться, зокрема, про справу чоловіка, який вже був судимий раніше.

Правоохоронці задокументували два «транші» передачі хабара – по 5000 доларів США кожен.

Зокрема, у березні цього року в ході досудового розслідування у Луцьку задокументували факт передачі половини суми (5 000 доларів США). Ці гроші на вимогу Олександра Рачкова передали директору ПП «Пілон-С» Роману Словіку, який став посередником, аби унеможливити викриття Сушик та Рачкова.

Зауважимо, що з відкритих джерел відомо, що приватне підприємство «Пілон-С» зареєстроване у Луцьку на вулиці Набережній. Займається, згідно з інформацією, наявною у вільному доступі, діяльністю у сфері інжинірингу, геології та геодезії, наданням послуг технічного консультування в цих сферах.

Учора ж, 25 квітня, Рачкова і Сушик затримали «на гарячому» під час одержання другої частини хабара (5 000 доларів США). Гроші та інші речові докази вилучили під час огляду місця події.

Наразі проводять першочергові слідчі дії для збору доказової бази для подальшого притягнення до кримінальної відповідальності причетних осіб.

Нагадаємо, що що Наталія Сушик за посередництвом Рачкова вимагала неправомірну вимогу за позитивне рішення щодо справи чоловіка, який раніше був судимий за злочини, передбачені частинами 1-3 статті 199 Кримінального кодексу України.

У статті йдеться, зокрема, про злочини, пов’язані із виготовлення, зберіганням, придбанням, перевезенням, пересиланням, ввезенням в Україну з метою збуту, а також збутом підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Династія Сушиків forever !..
Відповісти
Останні новини
Луцький підприємець – посередник у справі Рачкова і шацької судді
26 квітень, 2018, 18:44