Савченко пообіцяв «трусити» голів волинських громад

Савченко пообіцяв «трусити» голів волинських громад
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко закликає мешканців громад бути активними та «боротися» за себе і запитувати в голів ОТГ, як вони працюють для людей.

Про це йшлося 3 травня під час зустрічі у спеціалізованій школі-інтернаті у Володимирі-Волинському.

Савченко зауважив, що децентралізація – європейський шлях розвитку, на який стала й Україна. Однак, кожен має розуміти, що все залежить і від членів громади.

«Ми повинні викорінити в собі, вибачте, сьогодні часто про це говорю, щось совкове. Ми вибираємо керівників громади і ждемо, коли якийсь дядько прийде і нам щось зробить. Ви вибрали – ви йдіть і питайте, чим вони займаються», - сказав посадовець.

Він додав, що вже побував не в одній сільраді і помітив закономірність, що до 80% коштів витрачають на отримання апарату управління. Тож постає питання – для чого громада, яка все проїдає.

«Для чого такий голова, який кумів, сватів, однокласників понабирав своїм заступниками і весь апарат?», - спитав очільник ОДА.

«Я буду «щупати» кожного голову територіальної громади, перевіряти, чим «дише», що робить, як робить, скільки крадуть разом із родичами. Не думаю, що всі підряд, ми ж українці, та половина точно… Боріться, трошки теж боріться за себе», - закликав посадовець. Наприкінці він додав – у всьому, в чому він може, готовий допомагати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давай мужик, витруси із них усе лайно.
Відповісти
А яке відношення має голова ОДА до голови ОТГ, це не його вертикаль. Краще нехай пощупає чиновників: держгеокадастр, голів РДА, начальників управлінь. Там є набагато більше що щупати. Громада сама проконтролює та дасть оцінку діям своїх обранців, для того вона і створювалась. А от на чиновників районних та обласного масштабу ніякого впливу, хоча питань більш ніж достатньо.
Відповісти
Як сказав Лукашенко:"Перетрахивать всех надо, перетрахивать"
Відповісти
ТОЙ ФАКТ, ЩО ВИ ВИДАЛИЛИ КОМЕНТ ВОЛИНЯНИНА, СВІДЧИТЬ І ПРО ВАШУ ПРИНАЛЕЖНІСТЬ ДО ФОРМУВАННЯ КАДРОВОЇ ПОЛІТИКИ ГУБЕРНАТОРА. Я СВІДОМО ВАС У ТОЙ ПЕРЕЛІК НЕ ВНОСИВ - ЧЕКАВ, ЩО ВИ САМІ ПРОРЕАГУЄТЕ. КЛЮНУЛО ! А ТЕПЕР МОДЕРАТСТВУЙТЕ. А НАД СВОЄЮ ДОЛЕЮ ПІСЛЯ ВИБОРІВ ВЖЕ ПОРА ЗАДУМАТИСЯ. ХОЧ ЯЙЦЯ В РІЗНІ КОШИКИ РОЗКЛАДІТЬ !
Відповісти
І за одно вимагає з голів сільських рад і ОТГ, певну кількість голосівмза пороха на майбутніх виборах
Відповісти
Останні новини
Савченко пообіцяв «трусити» голів волинських громад
04 травень, 2018, 08:30