Савченко просить «не тягати бабусь» за «червоний прапор»

Савченко просить «не тягати бабусь» за «червоний прапор»
Голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко закликав толерантно та у межах законодавства провести святкування Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом.

Про це йшлося під час оперативної наради в ОДА 7 травня.

«У нас 2 дні будуть нелегкими з одного боку вони пам'ятно –святковими, з іншого, певною мірою з ознаками майбутніх конфронтацій», - зауважив посадовець. Мовляв, йдеться про 8 та 9 травня.

Тому він попросив керівників на місцях зрозуміти, як правильно та толерантно реагувати на заборону певної символіки чи атрибутів. Адже не можна допустити, що б люди, які дійсно були на фронті і яких із кожним роком менше, постраждали.

«Тому не хотілося б, щоб якусь бабусю з червоним прапором тягали правоохоронці, чи просто... якісь ура-патріоти, які хочуть зробити картинку, можливо навіть не для і для наших ворогів тому числі… Все толерантно, все під особистим контролем», - наголосив посадовець.

Він попросив поважати одне одного і додав – участь усіх керівників в урочистостях обов'язкова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тих що були на фронті можна порахувати на пальцях.Їх залишилось декілька на весь колишній Радянський Союз(навіть які були на фронті самі наймолодші,порахувати вік не важко).. І то, родини їхні нікуди їх не випускають із дому боячись щоб не померли.. А ці ? Це не фронтовики.. це колишні працівники СБУ,охоронці на Колимі,Соловках і ін. міліцейські силовики котрим вже в післявоєнний час по різним причинам дали УБД.
Відповісти
"...якусь бабусю з червоним прапором тягали правоохоронці..." - взагалі, за законом, нікого ні за що не можна "тягати", як робили мєнти.
Відповідальність за порушення закону повинна наступати для всіх, і для бабусь також. Толерантно, але невідворотньо.
Ні одна така "бабуся" з прапором не вийде без онука. Сьогодні мовчки спостерігати за червоними прапорами, завтра-зберуться всі "родичі" таких "бабусь" з "рускаваміра".
Відповісти
Закон є закон ,а якщо хтось порушує ,то на вік правоохоронні органи не повинні дивитись ,відповідати треба всім ,а червоні і колорадські шмати носять в основному кацапські проворкатори ,для картинки на телебаченні .
Відповісти
Ви пане генерал визначіться, на одних оперативках закликаєте підлеглих совок з голів повитрухувати, а тут про якусь толерантність розповідаєте!
Відповісти
Останні новини
Савченко просить «не тягати бабусь» за «червоний прапор»
07 травень, 2018, 11:55