У Луцьку чоловікові відірвало руку на роботі

У Луцьку чоловікові відірвало руку на роботі
На одному з луцьких підприємств працівникові відірвало руку під час роботи.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли очевидці події.

Відомо, що трагедія сталася учора, 8 травня, на підприємстві «Євровуд Україна», що на вулиці Рівненській, 76 а. Підприємство займається лісопильним та стругальним виробництвом. Окрім ріжучого обладнання, там чимало й різних конвеєрів, обертових механізмів тощо. Ймовірно, саме під час їх експлуатації і сталася трагедія. Чоловіка госпіталізували.

Свідком трагічного випадку стала дружина потерпілого. Від побаченого жінка знепритомніла, тож їй також викликали «швидку».
Заступник головного лікаря з організаційно-методичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповів, що чоловіка прооперували. Руку ампутували. Наразі потерпілий знаходиться у відділенні анестезіології Луцької міської клінічної лікарні. Його стан стабільний.

До слова, свідки події здивовані байдужість персоналу та керівництва підприємства до такого випадку. Адже навіть медиків викликали не вони. До того ж, із власних джерел виданню також відомо, що нещодавно у одного з працівників підприємства «Євровуд Україна» була відкрита черепно-мозкова травма на роботі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Керівництво було байдуже бо їх підвішуть за я..ця за те що не оформленний, за нееалежну техніку безпекі, і за такий випадок підприємству треба буде платити грошикі потерпілому того вони і такі ди...ли.
Відповісти
Я там працював, там без оформлення не працювали тоді, думаю що і зараз не працюють, але там фігня а не робота, можуть і п‘яні працювати за станком, немає порядку ніякого
Відповісти
непідкупну інспекцію з охорони праці направити терміново
Відповісти
Ми помагаєм, перевязуєм, а наш інженер ходить і фоткає. Сором. Сусіди з фірми через дорогу допомагали, а він... Інженера з охорони праці взагалі не було.
Відповісти
БУВАЄ,
Відповісти
Потерпілий оформлений та був тверезий.
Відповісти
А вчора директор хам цього підприємства катав на капоті копа і був затриманий Корецький Андрій... висновки робіть самі... хамло!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку чоловікові відірвало руку на роботі
09 травень, 2018, 10:30