Волиняни «засвітилися» на заході, організованому Кремлем

Волиняни «засвітилися» на заході, організованому Кремлем
Українська делегація, у складі якої – волиняни, взяла участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську наприкінці квітня цього року і був присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо із власних джерел.

Захід, організований Кремлем, мав назву (цитуємо мовою оригіналу) «Международный форум Победителей «Великая Победа, добытая единством: подвиг партизан и подпольщиков в Великой Отечественной войне». Він зібрав понад 250 людей із країн СНД, Балтії та Грузії.

Прикро, що у час, коли вже четвертий рік триває війна, половина складу української делегації – волиняни. Серед них – голова громадської організації «Центр міжкультурних комунікацій» (кол. «Російський культурний центр ім. В.Черномирдіна») Ольга Саган, співзасновник організації Волинських авіалюбителів, артист Волинської філармонії Ілля Сметанін, голова громадської ради при голові Волинської ОДА, колишній прес-секретар ГФ «Варта порядку», член політичної партії «УКРОП» Олександр Волянюк, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, а також голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін.



Із джерел, наявних у відкритому доступі, відомо, що модераторами засідання форуму були спеціальний представник Президента Росії з міжнародного і культурного співробітництва Михайло Швидкой і депутат Держдуми Федеральних Зборів Російської Федерації Валентина Миронова.

Під час заходу зачитали і вітальну адресу учасникам форуму від Президента Росії Володимира Путіна.

Із фотоархіву у новинах про форум видно, що одяг учасників заходу та приміщення «прикрасили» символом атрибутом Російської імперії та символом сепаратизму та агресії проти України – георгіївською стрічкою, забороненою в Україні.



Фото - із власних джерел та джерел, наявних у вільному доступі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І оцей от шлак буде потім квіти на могили Небесної сотні носити і за блокаду качати. Закінчені, мерзотні циніки, продажні укропівські повії.
Відповісти
Рано чи пізно молодшим з цих російських колаборантів доведеться виїздити на історичну батьківщину.
Можна не погоджуватись з політико-економічним розвитком країни проживання, але йти проти течії Історії просто небезпечно.
Відповісти
УКРОП на шабаші победобесія в підараші це вже діагноз. Тепер можна з впевненістю стверджувати, що під маскою українських патріотів з УКРОПу ховаються прямі агенти кремля (і дерибанники по сумісництву). Коли вже СБУ розжене це антиукраїнське кубло ?
Відповісти
Із 250-ти учасників з усього СНГ аж 5 з Луцька.
Це 2%.
При тому, що населення Волинської області складає 0,3% від кількості населення СНГ.
Скажіть мені, що поїздка не була профінансована Росією.
5 колона.
Відповісти
підараси продажні
Відповісти
9 травня 2018 року на фронті від російської кулі загинув воїн з Нововолинська.
А 5-та колона з Волині дефілювала в Росії.
Відповісти
https://www.radiosvoboda.org/a/29192478.html
Відповісти
Була б моя воля,я б з такими покидьками поступив би по закону військового часу...
Відповісти
Свята маргіналів. Кремль інвестує в травень | Ранкова Свобода. Частина 3
www.radiosvoboda.org/a/29192478.html
Відповісти
Коломойський з палкіним лиже путіну через своїх васалів, мабуть будуть тікати з України, готують план відходу.
Відповісти
Просрали Україну....благодатну країну для життя...
Відповісти
Молодці, що прийняли участьу такому заході. Значить, ще не всі стали майданутими мутантами, а отже, є ще надія на те, що українська нація таки вилікується від цієї майдаунівсько-бандерівської-нацистської зарази. А 9 Травня - таки свято для більшості справжніх українців! І це яскраво засвідчила велика кількість лучан, яка саме 9 (а не 8, як закликала влада) травня прийшла на меморіал Слави з квітами, що б віддати шану тим, хто дійсно врятував всю Європу від коричневої чуми. 9 травня відвідувачів на меморіалі було в рази більше!!! І це при тому, що ніяких заходів офіційних там ніхто не організовував! Це позитивний показник, значить, є ще надія на видужання! Повторюся: респект і повага людям, які не побоялися зїздити у Брянськ!
Відповісти
Всім тим зрадникам що поїхали в москальщину на форум, не місце в Україні, геть вимітайтеся в свою московію, поки не пізно!
Відповісти
Укроп це агенти ФСБ
Відповісти
Ви себе ведете як неонацисти.сбу все вияснить
Відповісти
Роздули з мухи слона. Ну з'їздили люди на форум присв'ячений дню перемоги. Що тут такого? Чи скоро не можна буде у нас навіть російською мовою говорити, бо будуть кричати в спину "зрада"? Сміх та й годі.
Відповісти
Форум Переможців, так? Україна разом з усіма перемогла Німеччину. Так це ж КРУТО!! Відмовлятись добровільно від звання переможця може лише нікчема. Правильно зробили що поїхали.
Відповісти
Для ватних мізків - а що взагалі таке, форум "переможців"? Хто, власне, учасники спектаклю?
Може сивочолі ветереани, яким за 90 років перевалило і яких лишились одиниці?
НІ.
То кого ж зібрав той форум? Ми бачимо "переможців" по 30-50 років, які спозорили рідний край, свідомо відвідуючи цей фарс.
Про яку перемогу говорили? раша принципово не визнає Другої світової війни, тому що в ній, окрім срср, перемогу здобули і французи, і англійці, і американці, і т.д.
Але раша про це не згадує, називаючи війну "вітчизняною", так привласнюється перемога лише кремлю.
В кожного українця в родині хтось або воював в цій війні, або загинув, або побував у концтаборах чи примусових роботах, полоні, але це не привід їхати і заглядати в рот сьогоднішньому окупанту та співати пісень подяки.
Не треба забувати, що саме сталін дав привід для другої світової, коли розділив з гітлером польщу, надавши, таким чином, підтримку фашиської агресії.
Гітлер побачів, що сталін його підтримав, ніхто агресію спиняти не збирається, пішов Європою. 2 роки гітлер окуповував Європу. І лише в 41 гітлер зайшов в кураж і пішов окуповувати срср. І досить упішно просунувся аж під стіни москви.
І яби в цей момент не сказали своє слово американці і англійці, гітлер захопив би і москву.
Вклад в цю пермогу був спільним всього світу, а не лише раши.
Тому досить вже цієї пропаганди про "подвіг вєлікого російського народу", всі народи великі, всі внесли свій вклад у спільну перемогу над фашизмом не у "вітчизняній", а у ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ !!!
Відповісти
Чоловіче, як було сказано в одному із рекламних роликів, "іноді краще жувати, ніж говорити". Не знаю, у кого тут "ватні мізки", і що це взагалі означає, але краще вже "ватні", аніж взагалі ніяких. Ви своїм дописом особисто мене вразиили повним незнанням історії і відсутністю до адекватного сприйняття поточної реальності. Ще раз раджу прочитати вислів із реклами. Жовчі у вашому дописі багато, а от знань - немає.
Відповісти
Ватнік, вчи історію, Форум факти приводить, а ти словєсний понос тіпа кісєльва.
Іди на Меморіал в Луцьку сходи, там дати 1941-1945 з совєтів лишились, переконайся. А потім поцікався, коли друга світова почалась. І поцікався, чого совєти ці 2 роки з 39 по 41 викреслюють з памяті людей - бо сталін і гітлєр польщу в цей час окуповували і ділили.
Чи у вас є інші факти, таємні архіви не вивчені досі ніким, тільки ватніками?
Відповісти
Німці почали поляків садити у концтабори у 1939, а українців у 1941. Відчуйте різницю. Польський уряд віддав наказ не чинити опору Червоній армії та утік за кордон. У Китаї початком Другої світової вважають 1937, бо закінчилась вона розгромом Квантунської армії у Манчжурії і поразкою Японії. Японці знищили більше 30 млн китайців такими самими жахливими способами, як і німці нищили українців. Польща взяла участь у поділі Чехословаччини у 1938 разом з Гітлером. Так коли почалась Друга світова?
Відповісти
Ви голова від якого тіла?!
Нюрнбергський процес давно відповів на ваші запитання, чи ви будете заперечувати висновки і рішення міжнародного трибуналу?
Аргументів і фактів вам на те вистачить?
Відповісти
Серед учасників є Саган, сепаратистка, яка "рускій мір" на Волині пропагує. На що дивиться СБУ
Відповісти
як казав Хрущов М.С. - підірасти.
Відповісти
Не розумію одного!!!! Чого таке ставлення? ! Люди, ви що не поважаєте людей які створили історію!!! Людей які полягли у боях! Ви зараз все повязуєте з політикою !!!
Відповісти
Маєте рацію. У Нюрнберзі засуджено нацистську ідеологію, злочини фашистів та їх союзників і поплічників, з Бандерою включно. Про таких як він на трибуналі не забули. Ви ще нагадайте, скільки мирних поляків вбили бульбаші на Волині.
Відповісти
Ни Степан Бандера или Роман Шухевич лично, ни ОУН и УПА как организации не были осуждены Международным военным трибуналом в Нюрнберге. Ни в одном из 42 томов материалов трибунала обвинительного приговора касательно их нет.
Или вы можете указать том, главу, страницу, где вы это нашли?
Відповісти
Ага, так Бандеру засудив трибунал, що він спокійно і відкрито жив у Мюнхені, де був вбитий агентом КДБ Сташинським.
Навіть такі очевидні протиріччя вата не може помітити і зрозуміти. Думати вата не вміє, вона всмоктує те лайно, що їй заливають.
Відповісти
Про УПА дійсно не було сказано окремо, я в курсі, але це питання часу. Шухевич як капітан СС автоматично є військовим злочинцем. Після війни багато нацистів жили спокійно, бо були потрібні ФРН та спецслужбам США. Онуки есесівців піняться, бо День Перемоги для них скорботна дата. Підіть в Польщі скажіть :) те, що думаєте про своїх покидьків.
Відповісти
Що за бред про "автоматично злочинцем"? Практично вся Ваффен-СС дивізія "Галичина" спокійно переїхала жити в Канаду, недивлячись на те, що СРСР вимагав їх видачі. І ніхто в Канаді злочинцями їх не вважав, як відомо.
Відповісти
Мабуть автоматично є злочинцями ті, хто зраджує свою Батьківщину та підтримує заходи окупантів.

Відповісти
60% дивізії Галичина, як відомо, залишились лежати під Бродами у 1944. Так і багато наці до США переїхали, У ЦРУ працювали, бо ж то цінні кадри для боротьби проти СРСР, а до вступу США у війну їхні фірми спокійно з Німеччиною торгували. Поїдь до Польщі і стань з плакатом "СС - не злочинці", тільки про медстраховку не забудь :)
Відповісти
"С ума сшедший" - це по-кацапськи ! "Боже вільний" - це по-нашому...навіть тут у визначенні "інакшості" кацапівська сутність проявила себе "якнайкраще" ! То чи треба тут ще пояснювати, що живемо ми, на жаль, в різних світоглядних вимірах і всі балачки про якесь там "пєрєміріє" - це лише аванс на продовження існування імперської сутности людини-крємлядя !
Відповісти
Гасло “Україна — для кого завгодно, тільки не для українців” — безперспективне.
Відповісти
Кода будете читать, положите валидол под язычок и присядьте, об этом вам на кремлевском "форуме" не расскажут:

В отличие от латышей или эстонцев с украинцами, которых от силы насобиралось по одной дивизии, РУССКИХ частей СС было даже не несколько.
Вот они:

Добровольческий полк СС «Варяг».
1-я русская национальная бригада СС «Дружина».
15-й казачий кавалерийский корпус СС.
29-я гренадерская дивизия СС «РОНА» (1-я русская).
30-я гренадерская дивизия СС (2-я русская).
36-я гренадерская дивизия СС «Дирлевангер».

КОРПУСА ВОЙСК СС ГЛАВНОГО ОПЕРАТИВНОГО УПРАВЛЕНИЯ СС ФХА-СС

15-й Казачий русский корпус войск СС ФХА-СС- 3 дивизии,16 полков.
СС ФХА-СС (ВОЙСКА-СС)
29-я Русская ФХА-СС — 6 полков.
30-я Русская ФХА-СС, 1-го формирования 1944г., — 5 полков.

БРИГАДЫ ГЛАВНОГО УПРАВЛЕНИЯ ИМПЕРСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ СС РСХА-СС

1-я Русская национальная бригада СС «Дружина» — 3 полка, 12 батальонов.
1-я Гвардейская бригада РОА «Зондеркоманда Љ113» СД — 1 батальон, 2 роты.
Бригада СС»Центра противобольшевистской борьбы» (ЦПББ) — 3 батальона.
Разведовательно-диверсионное соединение Главной Команды «Россия — Центр» зондерштаба «Цеппелин» РСХА- СС — 4 отряда спецназначения.
Відповісти
Ви гадаєте ніби щось нове написали? Громадян СРСР (не лише росіян), які служили німцям, деякі історики нараховують до 1,1-1,2 млн, разом з хіві. Цього ніхто ніде не приховує. Залишається фактом те, що німці йшли перетворити й українців у т.ч. на рабів, а більша частина українського народу підлягала знищенню. Хочете здійснити їх мрію - виїжджайте до Німеччини або будь-якої країни ЄС, працюйте на полях, на фермах, на заводах по 12 годин, глядіть їхніх старих. P.S. На Східному фронті були також частини польські, чехословацькі, французи. У Європі діяли партизани - італійські, югославські, польські, французький Опір. США та Англія допомагали по ленд-лізу - танки, літаки, зброя, одежа, їжа, сировина. У Іспанії партизани взагалі до 70-х років війни проти Франко воювали.
Відповісти
От ви двуликій Янус!
Як пишете про дивізію "Галичина" - то це українці, а як вам вказують на російську армію (!!) Власова чи російський казачій корпус - то це не росіяни, а громадяни СРСР.
Ось так і відбувається маніпуляція, так з"являються "автоматичні злочинці", неіснуючі вироки Нюрнбергського процесу і т.д.
Вивчайте історію не лише з радянських джерел, а із інших європейських архівів, в т.ч. самої Німеччини.
Тоді може не будете городити кісєльовські брєдні.

Відповісти
:) З самого ранку, рівно в 9 він вже тут. Як на роботу сюди ходить :) сильно зайнятий, видно. Вчепився до тих росіян як кіт в сало. Були власовці, і нема. Хто вижив - по 25 років отримали, а могли б і розстріляти. Думаєте, власовці - це лише росіяни, там не було українців або татар? Туди йшли усі, хто хотів з концтаборів вирватись, їх там набирали, рос. мову знали майже усі, а "російська" дивізія - це просто німцям так захотілось назвати. Зате при наборі у табірну поліцію німці чомусь віддавали перевагу українцям, навіть не прибалтам. Таке враження, ніби ви думаєте, що в СРСР жили лише росіяни з українцями, а в Росії зараз самі росіяни. Ану, без Гугла, назвіть ДРУГУ українську дивізію СС, не Галичину? Нате ще: "українці - ідеальні бійці проти Червоної армії, але після закінчення війни підлягають тотальній санації" - Еріх Кох. І пили б баварське тут лише німці, а саме слово "українець" заборонили б.
Відповісти
А если бы да кабы во рту росли грибы!
Припущення що би було, якби не було, а стало, мають цінність не більшу, ніж казочки малюку на ніч.
Це вам українське не дає спокою, все перекрутити хочеться, уривки ліпите до купи, а реально цитата "Они думают, что нам нужны русские, украинцы и поляки, которых мы заставили бы говорить по-немецки. Но нам не нужны ни русские, ни украинцы, ни поляки. Нам нужны плодородные земли".

Однакова участь чекала всіх, не треба робити акцент лише на українцях.

Євреї мали бути знищені взагалі за планами фашистів, а в результаті отримали власну державу за рахунок Німеччини, так що ...вА рту рАслі гріби))
Відповісти
не та цитата. "українець за ідею Української Держави готовий зарізати навіть свою фрау. Це ідеальні бійці проти Червоної Армії, але після закінчення війни підлягають тотальній санації, як найстрашніші варвари" Е. Кох. Та візьми почитай "Майн Кампф", там все написано. Річ у тім, що допомагали їм на Україні УПА, поліцаї та укр. частини СС, перед якими ви зараз на коліна стаєте.......... Як там казали в 90-х, "Ти не один, нас 52 мільйони"? Вже 35.
Відповісти
Останні новини
Волиняни «засвітилися» на заході, організованому Кремлем
10 травень, 2018, 10:18