Савченко ініціює перевірку щодо Волянюка

Савченко ініціює перевірку щодо Волянюка
Голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко звернувся до волинських правоохоронців із офіційними листами, аби вони «розібралися» із візитом до Росії очільника Громадської ради при ВОДА Олександра Волянюка.

Про це стало відомо 11 травня.

До ОДА прийшли понад десяток атовців та громадських активістів, аби передати її керівнику звернення. У ньому просили розглянути доцільність перебування Волянюка на посаді голови Громадської ради при ОДА.

Очільник «Національного корпусу» на Волині Андрій Д’яченко нагадав, що Волянюк разом із іншими волинянами поїхав до російського Брянська на захід, організований владою РФ. На думку атовців, така поведінка суперечить принципам моралі. Адже такою поведінкою Волянюк заперечує свою можливість очолювати структуру, яка виникла після Революції Гідності. Атовці наголосили, що не прийшли лобіювати когось конкретного, однак певні, що громадську раду має очолювати гідна людина.

Савченко прийняв звернення та зауважив, що вже прийняв рішення стосовно цього питання.

«Про те, що Волянюк ніколи в житті не буде у складі керівних органів навіть громадського статусу – я вже давно прийняв це рішення…. Я вже вчора направив всі офіційні листи всім нашим правоохоронним органам, які сором’язливо чекають, як же воно розвивається. Ми вже направили офіційно, я взяв на себе цю відповідальність», - сказав посадовець. Також він розповів, що передчуває, що буде багато критики, однак йому не звикати.

«На жаль, у мене є гіркий досвід, коли туди (в Громадську раду, -ред.) проходять, як правило, не ті, хто повинен бути, які тільки переслідують якісь корисливі мотиви», - зауважив посадовець. Тому він готовий спілкуватися стосовно формування складу Громадської ради.

Активісти, як передали звернення, подякували за розуміння, а опісля поспілкувалися із губернатором щодо сприяння видачі посвідчень для бійців-добровольців, а також наголосили на необхідності співфінансування із обласного бюджету реконструкцію Центру реабілітації для атовців.

Нагадаємо, нещодавно волиняни "засвітилися" на заході, організованому Кремлем. Серед них був і очільник Громадської при ВОДА Олександр Волянюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сепаратисти в Громадській раді ,все по нашому ,по Украінськи .Іде війна ,олігархи торгують з кацапстаном ,інша наволоч іздить до Раші ,в Києві діє кубло ФСБешних організацій ,Московська церква теж займається агітацією Рускага мира .Якщо так буде продувжуватись то будемо чекати миру .
Відповісти
Контра чекає реваншу.
Відповісти
А нахуа в прізвищі Дяченко апостроф? - Це така "транскрипція" з кацапського Дьячєнко?
Відповісти
під кришою ВолиньОДА
10 травня, 21:05 - Відповісти
0
Будуємо майбутнє Луцьке ВПУ- ботаємо по фєні з плахотною і мишковець,- заходимо на сайт Батов геннадій федорович Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви! НЕ РЕАЛЬНО ПОБУДУВАТИ ТОЛКОВЕ КРИМІНАЛЬНЕ МАЙБУТНЄ - БЕЗ КРИМІНАЛЬНОГО МИНУЛОГО !!!

генерал не бздить
10 травня, 22:05 - Відповісти
0
з лвпу R Комісія губернатора Савченка не має права обминути освіту Волині. Корупціонери Батов, "ушедшие" з училища Некрасова, Панькенвич та їх покровителі повинні "відвідати" ящик для сміття, а звідти транзит в буцегарню. І це обов*язково!
Відповісти