Повідомили, коли обгородять «колію смерті» у Луцьку

Повідомили, коли обгородять «колію смерті» у Луцьку
У Луцькраді планують нарешті звести паркан, аби огородити залізничні колії, де загинуло вже декілька людей.

Про це йшлося 14 травня під час сесії Луцькради.

Під час звіту заступника Луцького міського голови Григорія Недопада депутати запитали його, коли нарешті обгородять залізничну колію на вулиці Ківерцівській, яку у Луцьку вже назвали «колією смерті».

На це Григорій Недопад відповів, що паркан спорудять у 2018 році. За його словами, проектно-кошторисна документація вже готова, експертизу теж вже пройшли.

«Чи тільки у паркані діло?» - риторично запитав Недопад. Адже, за його словами, раніше смертельні випадки на коліях Ківерцівської пояснювали відсутністю мосту над ними. Згодом міст спорудили, але ситуація не змінилася.

Нагадаємо, що у Луцьку, 29 січня, під так званим "ківерцівським" мостом, поїзд збив на смерть чоловіка. Протягом 2017 року на цьому відтинку залізничного шляху двічі збивали людей. Наприкінці травня під потягом загинула жінка, а в липні серйозних травм зазнав чоловік.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будуть лізти синелобі через огорожу,бо їм треба. Хіба рів викопати наповнити водою. Але тоді будуть топитись. Ідиотів вистачае. В психушку не закриеш,вони для суспільства беспечні.Просто ідіоти.Мо куди в інше місто кошт пристроїти,ну там дитбудинкі то-що.
Відповісти