Руйнують дорогу: лучани просять розібратись з вантажівками, які їздять в центрі міста

Руйнують дорогу: лучани просять розібратись з  вантажівками,  які  їздять в центрі міста
Депутат Луцькради Алла Надточій просить вирішити питання стосовно в’їзду до центру міста вантажівок, які привозять товар до «Сільпо» в ЦУМ, адже такі машини руйнують дорогу. Мовляв, розвантажувати товар можна на окраїні, а везти його в центр меншими автомобілями.

Про це йшлося під час сесії 14 травня.

Надточій акцентувала увагу на тому, що у самісінькому центрі міста, біля Центрального універмагу, вже не перший рік складається патова ситуація із заїздом великогабаритного транспорту. Адже до магазину «Сільпо» привозять продукти великою фурою. Такий автомобіль спричиняє чимало незручностей – по-перше, він руйнує дорожнє покриття.

«Руйнуються ті дороги, на ремонт яких ми кожного року даємо гроші», - зауважила обраниця громади. Окрім того, фура, яка повертає, створює незручності для пішоходів, які змушені чекати по 5-10 хв, та водіїв, адже зупинка розміщена зовсім поруч. Тому вона запитала, чи можна врегулювати це питання. Тим більше, що зробити це не складно – варто лише організувати розвантаження товару на окраїні міста, а до центру доставляти його малогабаритними автівками.

Натомість Недопад нагадав, що є заборона в'їзду великотоннажного транспорту до центральної частини міста, тож, можливо, «недопрацьовує» й патрульна поліція, яка пропускає такі машини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надточій вже заборонила парк забудовувати
Відповісти
Останні новини
Руйнують дорогу: лучани просять розібратись з вантажівками, які їздять в центрі міста
14 травень, 2018, 17:35