Волинський журналіст просив зарплату в «русского міра», – учасник скандального візиту в Росію

Волинський журналіст просив зарплату в «русского міра», – учасник скандального візиту в Росію
Учасник скандального «кремлівського збіговиська» очільник громадської ради при Волинській ОДА, колишній прес-секретар ГФ «Варта порядку», член політичної партії «УКРОП» Олександр Волянюк прокоментував ситуацію, оприлюднивши відео.

У відео він, окрім іншого, каже, що його заступник в громадській раді, головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк нещодавно звертався до організації «Русский мир» з проханням про підтримку його газети і «зарплату собі півтори тисячі доларів».

«Я надіюся, Ви це пам’ятаєте, бо Інтернет – це така штука, де є всі речі. І чи маєте Ви моральне право засуджувати мене за те, що я здійснив поїздку на історичний форум, вимагаючи чи просячи грошей в Росії. Задумайтесь над цим», - сказав Волянюк.

Натомість сам Володимир Данилюк у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost сказав, що така інформація не відповідає дійсності.

«Це чергова інсинуація Олександра Волянюка. Жодних документів я з цього приводу я не писав і не відправляв», - сказав Данилюк.

Він також додав, що «Волинська газета» видає періодичні додатки польською мовою, російською і іншими мовами.

Нагадаємо, минулого тижня область дізналася про те, що українська делегація, у складі якої – волиняни, взяла участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську наприкінці квітня цього року і був присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників.

Окрім того, 15 травня, Олександр Волянюк назвав поїздку "свідомим кроком".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волянюк починає здавати. Ось істинне обличчя десантника. Можна жити з людиною усе життя, можна разом зїсти пуд солі, але... Екстремальна ситуація, один випадок, який розкриває усе. Це лише початок. "Десантник" попередив, що він злий, продажний і може здати з потрохами. Займаючись сексом, нерідко треба користуватись контрацептивами. Щоб не народжувались такі десантники. Але це вже інша тема - анатомія людської деструктивності.
Відповісти
Язиком молоти, не мішки носити, де факти, волянюк?
Відповісти
А скільки ще таких прокацапських мерзот ходить поряд .
Відповісти
Диму без вогню не буває!
Відповісти
Гнати з України цього Волянюка до Раші
Відповісти
Останні новини
Волинський журналіст просив зарплату в «русского міра», – учасник скандального візиту в Росію
16 травень, 2018, 11:40