Скільки заробляє директор луцького ЦНАПу

Скільки заробляє директор луцького ЦНАПу
Директор департаменту "Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку" Луцької міської ради Лариса Карп'як минулоріч отримала 480,4 тис грн доходу, враховуючи кредит обсягом майже 20 тис грн.

Про це йдеться в е-декларації посадовиці.

Нерухомості жінка не має - квартирою у Луцьку площею 48, 5 кв м володіє її чоловік Василь. Окрім того, і чоловік, і дружина задекларували інше право користування на земельні ділянки площею 800 кв. м у садівничому товаристі "Заболоття" у селі Заболотці Луцького району.

Минулоріч очільниця ЦНАПу на посаді директора заробила 252 тис грн та задекларувала ще гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовим правочинами. Так, представництво Фонду Фрідріха Науманна в Україні сплатило жінці 29,8 тис грн, управління розвитку інвестицій та європейської інтеграції Волинської обласної державної адміністрації - 59,9 тис грн, громадська організація "Центр політико-правових реформ" - 48,8 тис грн. Ще 71 тис грн посадовець отримала як дохід від відчуження рухомого майна, та ще трохи більше 200 гривень процентів та бонусів. Цікаво, що Карп'як у статті доходи вказала ще кредит - від ПриватБанку жінка отримала 18,9 тис грн.

Чоловік посадовиці отримав 29, 9 тис грн пенсії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
40 тис на місяць...
Відповісти
Несправедливо! Основна маса працездатних, молодих, перспективних не живуть, а існують приблизно за 4000-6000 грн. в місяць. Як виняток 10000-12000 платять деякі підприємства. Простий посадовець (чиновник маленького рівня) отримує до 40000 грн. на місяць, що говорити про вищих рангів персон, які десятиліттями біля "державного корита"? За які такі заслуги і чий рахунок живуть?
Відповісти
Кажуть самій 'чесній' працівниці цнапу і два кіло баксів в міс. мало )))
Відповісти
Пошумите і перестанете,тому що ми працюємо для вас.
Відповісти
Для тих хто скиглить що то космічна сума, попробувати її роботу та відповідальність!!!
Як на мене це мала оплата за таку роботу. Орієнтовно 70-80тис. в місяць це більш менш має бути для такого рівня відповідальності.
Відповісти