Чотири будинки та земля в Криму: декларація директора «Луцьких ринків»

Чотири будинки та земля в Криму: декларація директора «Луцьких ринків»
Скандальний директор комунального підприємства "Луцькі ринки" Ігор Корольчук задекларував десятки ділянок на Волині, Рівненщині та в Криму, а його дружина минулоріч стала власницею квартири у Луцьку.

Про це йдеться в його е-декларації, розміщеній на сайті НАЗК.

Корольчук володіє житловим будинком площею 102,2 кв. м у селі Мельники Шацького району, домом площею 37,8 кв.м у селі Грушвиця Перша Рівненського району Рівненської області, будинком на 91,8 кв.м у Луцьку та на 459 кв.м у селі Зміїнець під Луцьком, а також кімнатою площею 28,2 кв.м у Рівному.

Окрім того, чоловік має земельні ділянки площею 700 кв.м у селі Мельники та шматки землі на 2500 кв.м, 4821 кв.м та 1058 у Гришвиці Першій, володіє 20000 кв.м у села Завітне Ківерцівського району, 800 кв. м у Шацьку, має 10 ділянок (на 1583 кв.м, 1631 кв.м, 2000 кв.м, 2484 кв.м, 1026 кв.м, 2438 кв.м, 2000 кв.м, 1592 кв.м, 1026 кв.м, 1033 кв.м) у селі Рованці Луцького району. Є у посадовця й 1857 кв.м землі у селі Зміїнець під Луцьком та 2500 кв.м у селі Борохів Ківерцівського району.

Цікаво, що з 2011 року Корольчук також володіє двома шматками землі у Криму - йдеться про ділянки площею 603 кв.м та 606 кв.м у селі Миндальне, яке знаходиться у складі Судацької міської ради.

Дружина посадовця також володіє кімнатою у Рівному площею 26,1 кв.м та офісом на 238,6 "квадратів" у Луцьку. Окрім того, у листопаді 2017 року вона стала власницею квартири площею 64,3 кв.м в обласному центрі Волині та орендує комунальну земельну ділянку площею 216 кв.м.

Ігор Корольчук задекларував дві автівки: Renault Trafic та Mercedes-Benz s350 2007 року випуску і 51% від загального капіталу в 255 тис грн у ТзОВ "ВГБ". Ірина Корольчук має 49% від капіталу у ТзОВ "ВГБ", є власницею ТзОВ "Кафе"Гріль" та ТзОВ "Корольчук І Ко", володіє половиною капіталу у ТзОВ "Емпіро Україна" та ПП "Грандекс".

Минулоріч посадовець від зайняття підприємницькою діяльністю отримав 998,6 тис грн, ат 4,2 тис грн страхових вплат, ще 42,7 тис грн йому сплатили за роботу у філії "Центр сервісного забезепечення ПАТ Укрзалізниці".

Дружина від приємництва отримала дохід у 161,8 тис грн ще 6,3 тис грн отримала у якості відшкодування вартості ліків, 37,5 тис грн зарплати у "Кафе "Гріль" та задекларувала ще 1,2 тис грн зарплати від ТзОВ Емпіро Україна.

Син Корольчуків Ілля отримав 3,6 тис грн стипендії.

Цікаво, що Ігор Корольчук задекларував ще 35 тисяч доларів грошових активів із приміткою "гроші, зароблені за роки підприємницької діяльності до зайняття посади державного службовця".

Нагадаємо, Корольчук був головою Шацької РДА, де він погодився працювати за 3 тисячі гривень. Нещодавно Корольчук очолив новостворене КП "Луцькі ринки"- він виграв конкурс, де був єдиним претендентом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заэць - посадовець)))) клоуни у владі за кого людей маэте?)
Відповісти
Керівник без приватного майна - поганий господарник.
Має землю в Криму? То є ознака патріотизму!
Квартири маленькі.
Земля під картоплю. То є газда.
Відповісти
Треба подякувати автору. Цю інформацію передано в "Кадастр". Перевірять, якщо підтвердиться-конфіскують. передадуть татарам-будуть дуже раді.
Відповісти
Воевать ???За кого воевать,за них ,НИКОГДА!!!СЛАВА УКРАИНЕ!!!!ПРЫГАЙТЕ!!!
Відповісти
Кацапе, хто тебе примушує воювати за Вкраїну?
Відповісти
Ось і земля знайшлася для АТОвців,цілі гектари, гектари Карл!!! А скільки ще в ту декларацію невписано))) Як що коротко Корольчука на нари за хабарництво і зловживання службовим становищем з конфіскацією, і зразу вирішиться маса питань, для всіх бажаючих земля знайшлась, а готівку на місце повернути у міський бюджет.
Відповісти
Чому за його кримінальне життя не пишите?? За судимість, сидів років 5. Був в бригаді Залєвського. Як йому вдалось стати посадовцем, з таким минулим???
Відповісти
як попав на посаду? тож поліщук його об*явив ще до конкурсу. значить була вказівка зі швейцарії.
а там не дарма непотріб збирають в той укроп - щоб населення бандитами лякати. згадайте сесію, де булі замлю віддали - хто приходив тиснути?
робіть висновки.
єдине не зрозуміло, чого висновки не роблять компетентні органи?
Відповісти