Луцькі заклади зобов’яжуть встановити відеокамери

Луцькі заклади зобов’яжуть встановити відеокамери
У Луцьку заклади, які працюють після 22:00, повинні будуть встановити камери внутрішнього та зовнішнього відеоспостереження.

Про це стало відомо 24 травня під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Ухвалення такого рішення пояснюють відсутністю нормативного врегулювання режиму роботи інтернет-кафе та закладів лотерей, а також необхідністю визначати коло людей, які несуть відповідальність за порушення Правил дотримання тиші в громадських місцях на території міста.

Очікується, що прийняття рішення сприятиме створенню впорядкованої прозорої процедури встановлення режиму роботи після 22:00 та зменшенню шумового навантаження в нічний період доби.

Згідно з додатком до проекту рішення, якщо заклади не матимуть камер спостереження, вони не зможуть отримати дозвіл на роботу після 22:00. Також вони можуть втратити цей дозвіл, якщо зафіксують неодноразові порушення громадського порядку та тиші, а також якщо на їх території у періоді з 22:00 до 6:00 виявлять підлітків, молодших 16 років, без батьків.

Члени комісії проголосували «за».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вперед наркоманам які грають в казино . молодці головне капуста
Відповісти
Останні новини
Луцькі заклади зобов’яжуть встановити відеокамери
24 травень, 2018, 10:19