ПриватБанк поверне кошти лучанам, які постраждали від шахрайства з SIM-картами Vodafone*

ПриватБанк поверне кошти лучанам, які постраждали від шахрайства з SIM-картами Vodafone*
Лучани, у яких шахраї, через махінації з мобільними номерами, викрали кошти з рахунків, отримають свої гроші назад.

Про це повідомили у ПриватБанку.

Клієнтська база і програмні комплекси банку передбачають найвищий рівень захисту даних і рахунків. Вочевидь, тому все частіше шахраї атакують клієнтів через мобільних операторів. Днями із рахунків 18 лучан зникли їхні гроші. Зловмисники скористалися можливістю перевипуску SIM-карт оператора “Vodafone” і таким чином заволоділи фінансовими номерами людей, а відтак - і доступами до їхніх рахунків.

Служба безпеки банку у найкоротші терміни провела розслідування цього випадку і спрацювала на випередження. Завдяки цьому були попереджені спроби зняття коштів у низки клієнтів.

На жаль, “Vodafone” - поки що єдиний з операторів, який не підтвердив співпрацю з банком у плані безпеки даних. Проте, оскільки клієнти фінансової установи не винні у ситуації, що склалася, керівництво ПриватБанку вирішило повернути викрадені кошти клієнтам.

З міркувань безпеки ПриватБанк радить використовувати контрактні тарифні плани - тоді усі операції по зміні SIM-картки будуть проводитися особисто у відділенні компанії при пред’явленні паспорта.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Клієнтська база і програмні комплекси банку передбачають найвищий рівень захисту даних і рахунків", "Служба безпеки банку у найкоротші терміни провела розслідування..." Все це казки для телепнів.
А коли термінал самообслуговування під час внесення грошей на картку починає збоїти і внесені до нього гроші зникають, то служба безпеки затягує перевірку цього факту на декілька тижнів і всіляко відхрещується від проблеми клієнта. Як в мультфільмі "Золота антилопа", хто дививсь, зрозуміють
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк поверне кошти лучанам, які постраждали від шахрайства з SIM-картами Vodafone*
24 травень, 2018, 11:02