Як вибирати і носити нижню білизну?*

Як вибирати і носити нижню білизну?*
Мабуть, вам колись доводилося стояти перед білизною і думати: «Вона просто чудова! Я куплю її зараз же!». Але помилки у виборі та використанні речей можуть звести усю їхню красу нанівець. Хочете, щоб цього не сталося? Тоді ознайомтеся з нашими порадами. І тоді білизна, придбана на сайті https://brabrabra.ua/, зробить вас найчарівнішою.

Мереживо

Не надягайте мереживну білизну під вузькі штани та водолазки. Це зробить поверхню верхнього одягу текстурованою. Люди зможуть побачити, який бюстгальтер ви носите. Це псує ваш зовнішній вигляд.
Замість цього вибирайте гладку безшовну білизну.

Коригуюча білизна

Багато жінок хочуть виглядати так само звабливо, як моделі на сторінках глянцевих журналів. У погоні за ідеальною фігурою вони купують білизну на кілька розмірів меншу, ніж їм потрібно. Такий підхід є помилковим. Якщо носити надто вузькі речі довше 6 годин, порушується тік крові. Тканини та органи отримують менше кисню.
Тому дуже важливо правильно вибирати розмір усіх речей. Якщо ви хочете приховати недоліки фігури, краще придбати коригуючи білизну.

Розмір бюстгальтера

Деякі дівчата вважають, що великий бюстгальтер може візуально збільшити груди. В деякій мірі це вірно. Але ви повинні знати, що занадто великий бюстгальтер не підтримує груди належним чином і може викликати біль у спині. Якщо ж він надто малий, то порушується кровотік.

Ось чому лікарі радять уважно вибирати бюстгальтер. Якщо його розмір вам підходить, бретельки не будуть сповзати, а ви не відчуєте дискомфорту. Якщо ви хочете, щоб ваші груди виглядали більшими, використовуйте спеціальні ліфчики з м’якою підкладкою.

Колір

Чорний бюстгальтер і біла блузка колись вважалися вдалим поєднанням. Сьогодні це є свідченням несмаку. Колір нижньої білизни і верхнього одягу повинні бути максимально близькими одне до одного. Для тонких тканинних блузок та білих брюк вибирайте білизну білого або тілесного кольору.

Домашній одяг

Побутує думка про те, що після повернення додому ви повинні зняти бюстгальтер і дати грудям відпочити. Але це справедливо лише у тому випадку, якщо у вас маленькі груди. В іншому разі їм потрібна підтримка завжди.

Найкращий варіант для домашнього відпочинку – спортивний бюстгальтер. Він дозволяє шкірі дихати, підтримує груди і не викликає дискомфорту.

Матеріал

Одяг зі 100% бавовни зручна і безпечна для здоров’я. Але вона швидко розтягується і рветься. Найкращий варіант – білизна, до складу якої входить 80% бавовни і 20% поліуретанових волокон (еластин, спандекс, лайкра).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.