Лучани вийшли на захист родини Павліченків. ФОТО. ВІДЕО

Лучани вийшли на захист родини Павліченків. ФОТО. ВІДЕО
Кількасот лучан пройшлися маршем головними вулицями міста до обласного управління МВС в підтримку родини Павліченків.

Учасники маршу зібралися о 15:00 біля історичного факультету Східноєвропейського університету на проспекті Перемоги та пішли вулицями Шопена, проспектом Волі до управління МВС області. На марш зібралися учасники різного віку: від підлітків до лучан похилого віку.

Окрім цього, до маршу долучилися народні депутати Анатолій Вітів та Євген Мельник, депутати різних місцевих рад, учасники громадських організацій, представники ЗМІ. На марші було чимало місцевих футбольних вболівальників, адже акції в підтримку родини Павліченків набули розголосу саме завдяки вболівальникам київського «Динамо».

Нагадаємо, учасники акцій протестів вимагають звільнення з-під варти батька та сина Павліченків, яких засуджено за вбивство київського судді Зубкова. Громадськість в Україні та за її межами вважає, що кримінальну справу проти Павліченків було сфабриковано, а самих Дмитра та Сергія було засуджено безпідставно.

Марш відбувся із супроводом міліціонерів, Державтоінспекції під синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами. Акція відбулася мирно, без агресії та провокацій. Учасники ходи вигукували гасла «Свободу чесним! Свободу Павліченкам!», «Слава Україні! Героям слава!» та інші лозунги.




«Долучаються до кампанії не лише фанати, а різні люди, бо завдання номер один: ми хочемо жити в нормальній державі. Бо кожному з нас, так само, як Павліченкам, завтра можуть сказати: ти сядеш у СІЗО, бо ти є чесним перед собою і цією державою. Якщо ми хочемо жити у цій державі, то ми повинні її змінювати», - зазначив один з організаторів та спікер акції, депутат Луцькради Павло Данильчук.

Біля приміщення МВС на вулиці Винниченка Павло Данильчук передав звернення працівникам міліції, адресоване міністру МВС Юрію Захарченку та присутнім народним депутатам. У документі вимагають прийняти рішення про створення незалежної тимчасової слідчої комісії, яка опікувалася би справою Павліченків.

Аналогічне звернення передадуть і до Генеральної прокуратури України.

«Влада поміняється рано чи пізно. Прийдуть інші, й Україна буде вільною, не такою, яка йде у напрямок до тоталітаризму. Подумайте і не виконуйте тих наказів, які, можливо, вам будуть віддавати ті, хто зверху. Вони не думають ні про вас, ні про нас, а про золоті унітази і як набити собі кишені», - звернувся Данильчук до працівників МВС.


Відео Волинські новини


Окрім цього, організатори акції закликали присутніх долучитися до підписання петиції до президента США Барака Обами. Якщо таких підписів буде 100 тисяч, то президент США зможе ініціювати питання про справу Павліченків на міжнародному рівні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 50
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не поспішайте і перевіряйте імена людей
Відповісти
Йди лікуватися, хвора людино, йди перевіряй психіку,неук!!!
Відповісти
А який стосунок до футбольних фанатів має підгузник Данильчук? Організували хорошу акцію, але як завжди пропіарились на ній підгузники!!!
Відповісти
На сторінці Положинського у фейсбуці детально розписано як правильно підписати петицію до Барака Обами https://www.facebook.com/photo.php?fbid=454652604605394&set=a.129239767146681.24636.100001819749003&type=1&theater

Це посилання на саму петицію https://petitions.whitehouse.gov/petition/free-wrongfully-convicted-pavlichenkos-life-imprisonment-and-extend-scope-magnitsky-bill-ukraine/T50jlRLp

Бажаючі поспішайте, це треба зробити до 25 лютого
Відповісти
Шкода дуже багато неповнолітніх а як ми знаємо не повнолітнім брати в таких заходах участь забороняється або не береться до уваги так як я подивився то приблозно на мітингу було всього 20 людей все решта неповнолітні
Відповісти
А неповнолітні для вас не люди? А хто тоді?
Відповісти
давай не будемо підписуватися чужими прізвищами з метою дискредитації. ок?
Відповісти
Все правильно, саме неповнолітні наш електорат. Скоріше промивати мізки, а то подорослішають і перестануть голосувати за Гузя.
Відповісти
Лікуйся, лікуйся і ще раз лікуйся!!!
Це добре,що діти освідомлюють, байжужість вбиває,знищує як націю,так і людину!!!
Завжди треба залишатися у всьому людиною,шкода,що тут цього більшості не зрозуміти..., тут таке враження одні нелюди, а якби Вашого брата та батька отак просто через непокору діючому укр. фашизму засудили,Вам було б приємно???
До чого тут Юля? Це зовсім різні історії,хоча зводяться до одного-нас,українців, залякують та винищують, Сталін та Гітлер не винищив, тим більше Яник та ВВП не винищить,вони ніхто!!!
Відповісти
Йди лікуватися, хвора людино, йди перевіряй психіку,неук!!!
Відповісти
А де Захар Ткачук? Невже він свого носа сюди не сунув? Це ж чудовий спосиб пропіараститись )))
Відповісти
А що вам Ткачук очі мозолить?
Відповісти
Причесон у нього модний!!!
Відповісти
Людина яка сама ничього не робить, а тільки краде чужі ідеї, або "примазується" до чужих полєктів, для самопіару? Ні він мені очі не муляє)))
Відповісти
Правильно роблять, що виводять народ на вулицю, бо ця окупаційна влада розуміє тільки мову сили. Жаль, що я не знав, а то б приєднався. Молодці!
Відповісти
Почему нормальные люди юговостока работают на благо Нашей Партии Регионов , нашего великого Виктора Федрыча , а вы бандеровцы все митингуете ? Все вам вечно не нравится , то ГУЛАГ вам не так , то заград.отряды , то парад после взрыва Чернобыля.. В общем типичное русофобское у вас мировозрение , позор вам !
Відповісти
Працювати можна на благо своєї родини, нації, країни. А ось на благо вашої, а не нашої партії регіонів, я не хочу і не буду.А на рахунок мітингів, то завтра можете попасти під прес ви без будь- якої причини. Невже ви сліпа в глуха? Проте судячи з вашої логіки про ГУЛАГ, заград.отряди і парад після Чорнобиля ви - просто психічно нездорова людина. Тому мабуть і живете в уявному, а не реальному світі.За вас я б не пішла мітингувати точно.
Відповісти
А де ж Павло Заяць? Стільки лохів ходило, яким можна було впарювати свій лохотрон!!!
Відповісти
Від 40% в місяць це вигідно) все буде МММ
Відповісти
Де пастор Заяць?
Відповісти
Я б теж пішла, та знов не запросили!!!
Відповісти
А хто психа запросить такого як ти? Щоб таке написати це як себе треба не поважати та ницо ставити, мстиш думаєш?:) Дурне та наївне ти ще нещастя)
Відповісти
Справжню "Лучанку" відразу видно.
Лексичний ряд рідкісно ідіотичний.
Відповісти
Казали що акція пез політики!!! То що там робили Гузь, Мельник, Вітів...??? Організатори акції - фільтруйте свій захід і не перетворюйтесь у "трибуну" для прохвостів!!!
Ціх зазначених "діячив" на футболі ніколи не побачите, а тут як солдати!:)
Відповісти
русофобская , бандеровская акция !!!! Позор Павличенкам и всем этим подростакм с промытыми мозгами , слава КПСС слава Януковичу !
Відповісти
Діагноз на лице - стенічний шизоїд. Все як книжка пише. І як кажуть росіяни: "не добавить, не убавить".
Відповісти
Головою об стіну-це для таких як ти!І більшій частині України легше житиметься, а таких як ти дармоїдів та не свідмих моральних нелюдів,які не хочуть розвиватися та пізнавати щось більше,а самі сліпі,як кошенята..., не треба в світі!Не здивуюся,що в твоїх життєвих пріорітетах ще в жертву себе треба принести та не мати родини, а лише рабинею бути, якщо ти від цього кайфуєш - Росія тебе чекає)
Відповісти
Дивно-не CapsLockує.
Значить слинка ще піниться.
Відповісти
Та воно було ясно ще за тиждень до акції, що головна її мета-створити піар для Гузя та підгузників. Шкода, що лучани погодились побути масовкою для цих блазнів.
Відповісти
у вас патологічна гузофобія розвинулася шановний дописувач! вам потрібно провести курс лікування від гузофобства. звертайтесь у клініку
Відповісти
Динамо - параша!!! Шахтер - чемпион!!!
Відповісти
Точно! Чемпіон Бразилії!:))) Шлюхтер - це позорисько українського футболу!!!
Відповісти
А скільки з тих людей знають предісторію Павлюченків????
Відповісти
Так їм Гузь сказав, що треба підтримати, от і поприходили. Просто новомодний тренд, і нічого більше.
Відповісти
а чому на День Соборності чи на який інший празник людей ото не було... Мо то просто ширпотрєб організували, без розуміння змісту?
Відповісти
...слава україні!!!а давайте на хвильку уявімо що гузя, вітіва і мельника ми незнаємо - давайте на хвильку згадаєо й усвідомимо що ні гузь ні вітів ні данильчук нас на зборище не звав - і це правда.НАРОД-ТАК ТРИМАТИМ-НАРОД-МИ НАРОД-МИ НАЦІЯ-ВСЕ ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ...
Відповісти
Хлопці, я зі свого села спеціяльно приїхав підтримать Павлюченків. Ваших мєсних політіків я й знать-не знаю. А ви тільки про них і торочите, як влюбльонні. Як я їх не знаю то для мене марш добрий вдався
Відповісти
Організатори молодці все пройшло чудово акція на найвищому рівні.Правильно що прийшли народні депутати самі і без свити і шуму так само шли і скандували гасла!
А Комсомольці пораджу звернутися до лікяря у вас не все в порядку з корою головного мозку їдьте лікуватися в росію там таких як ви хватає.
Також лучани молодці дотрималися всіх настанов та прохань організаторів.
Слава Nації!
Відповісти
Параша а не мітинг з малолєтками і політиками а громадськості ноль , кажуть що малолєтки не люди , я вам скажу люди ці малолєтки тільки наркомани,алкоголіки торчки...
Відповісти
Краще ділом займіться а то точно так само же сидіти будете ....
Відповісти
А Наполєоном чого не назвалося?)) Палата в вас широка на вибір і навіть Гітлер є=),не тільки Яник)))
Відповісти
сов, соррі, пацанчики і пацанки, але ви забули про одну важливу деталь. треба було нести попереду портрет нашого шановного Президента Віктора Федоровича Януковича. але поки ви там маршируєте, я поїду у ліс і постріляю з моїми друзями трохи дичини.
Відповісти
Комсомолка молодець, я її підтримую!!!!
Відповісти
Бо комсомолка це і є ти)-повний неадекват та скиглення)
Відповісти
http://foto.mail.ru/list/irina-45/_myphoto/75.html#74
Відповісти
Схоже що Гузя вже обтяжує амплуа фріка з мегафоном. Вирішив передати цей образ, як гуманітарку своїй шістці Данильчуку.
Відповісти
підгузьник і кумпанія обкакались на виборах-то чіпляються за любу справу-аби лиш засвітитись-без піару скучно. кажуть гузь уже в фемені зажигає-координатором і креативщиком)
Відповісти
Та Гузь уже такі цицькі відростив, що йой! Як світязь перепливав-світив ними...
Відповісти
в Фемен без ціцьок не беруть - не па панятіям))
Відповісти
Скільки вже влада може ігнорувати? Вже пора давно розібратись в цій справі...думаю Павліченкам давно пора на волю.
Відповісти