Через хабарі Волинської митниці на Волині поки що не буде

Через хабарі Волинської митниці на Волині поки що не буде
Ягодинську митницю не перейменовуватимуть на «Волинську» до 2013 року, через випадок хабарництва на посту «Луцьк».

17 січня під час підбиття підсумків року діяльності Ягодинської митниці голова облдержадміністрації Борис Клімчук зазначив, що не подаватиме пропозицію про перейменування принаймні до 2013 року. Мовляв, звання волинської митниці ще треба заслужити.

Нагадаємо, у листопаді 2011 року працівники Служби безпеки України викрили схему отримання хабарів на митному посту «Луцьк». Гроші нібито брали і вимагали митники за прискорену процедуру проведення вантажів.

«Юридична оцінка цих дій попопереду, але це звичайно неприємно. І вам належить дуже багато попрацювати для того, аби переконати людей в тому, що це була не система, а випадковість. А ми вам будемо допомагати, я маю на увазі владу, СБУ, прокуратура аби цього не відбувалося більше. Результат економічний прекрасний. Дякую за понад 2 мільярди гривень в державу казну, більше 30 мільйонів, які пішли на комунальні дороги в спецфонд», - зазначив Борис Клімчук.

Зі слів начальника Ягодинської митниці Романа Микитюка нині 5 осіб, які фігурували у справі звільнені з митних органів. Яка буде міра покарання – наразі невідомо, адже ведеться слідство по цій справі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через хабарі Волинської митниці на Волині поки що не буде
17 січень, 2012, 15:32