Треба посилити вплив держави на сім’ю, – Клімчук

Треба посилити вплив держави на сім’ю, – Клімчук
Робота соціальних працівників із неблагополучними сім’ями найгірше ведеться у Володимирі-Волинському, Ківерцівському та Любешівському районах.

Про це під час оперативної наради 18 лютого повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

А от найкраща ситуація, за словами губернатора, нині – у Володимир-Волинському, Горохівському, Локачинському районах та містах Луцьку і Нововолинську.

Протягом січня-лютого в усіх районах заступники голови облдержадміністрації Олександр Курилюк та Сергій Ющак провели спільні наради за участі соціальних інспекторів, директорів шкіл, представників профільних служб та органів внутрішніх справ. Головна мета – розробка єдиної стратегії у роботі з неблагополучними сім’ями та дітьми із групи ризику.

Борис Клімчук дав завдання проаналізувати результати роботи цих нарад, за висновками провести підсумкові наради щодо захисту прав дітей наприкінці травня.

«Це питання – у полі зору особливої уваги Президента України Віктора Януковича, а головною функцією місцевої влади є контроль за дотриманням та запобіганням порушенню прав волинських дітей», – наголосив він.

«Важливо одне – постійно працювати з неблагополучними дітьми та родинами. Завдання усіх відповідальних служб – активізувати вплив держави на сім’ю, особливо там, де батьки не виконують свій основний обов’язок – не займаються вихованням», – підкреслив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як може бути найгірше у Володими-Волинському, і найкраще у тому ж районі
Відповісти