У Луцьку хлопець хотів стрибнути з вікна гуртожитка. ФОТО. ОНОВЛЕНО

У Луцьку хлопець хотів стрибнути з вікна гуртожитка. ФОТО. ОНОВЛЕНО
У Луцьку чоловік намагався покінчити з життям.

Інцидент трапився на вулиці Даньшина у п'ятницю, 15 червня.

Звести рахунки з життям хлопець вирішив, стрибнувши з вікна восьмого поверху гуртожитка №1 Луцького НТУ.

Кажуть, хлопець останнім часом ні з ким не говорив, був замкнений. На щастя, він не стрибнув, його забрала швидка. Медики вкололи постраждалому заспокійливе.

Знайомі хлопця кажуть, що він мав невзаємну симпатію до дівчини, яка живе у цьому гуртожитку.

Інформаційному агентству ВолиньPost також стало відомо, що цей хлопець є студентом ЛНТУ та жив у цьому ж гуртожитку на шостому поверсі.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По-перше хлопець не живе і не жив у гуртожитку. По-друге він має не здорову психіку, це вже не у перше коли він погрожував, що покінчить з життям. По-третє він неодноразово доводив ту дівчину до нервового зриву та морально її утискав. І хотів вистрибнути не з 8 а спочатку з 5 а вже потім з 6 поверху з балкону. І ви просто не бачили, що він витворяв коли приїхали патрульні, було задіяно 4 наряди, він чинив опір правоохоронцям, надав фізичної шкоди одному з них, ледве не забрав зброю. При тому всьому правоохоронцям допомагали хлопці з гуртожитку його виносити так як вивести його не вдавалося .
І попрошу ВолиньPost надалі не надавати не правдиву інформацію!!!
Відповісти
Нервовий зрив у дівчини? А про його нервовий зрив хто буде розповідати? Ситуація з дівчиною не така вже і однозначна, як тут описав Свідок.
А на рахунок "чинив опір правоохоронцям" та "вивести його не вдавалося" - а що ви хотіли від людини в стані нервового зриву, коли "зірвані" всі соціальні "гальма"?
І нарядів було лише 3.
Відповісти
Цікаво а шо це за принцеса?
Відповісти
Хороший хлопець, нормально вчиться. Ну трапилась в нього така житєва ситуація диплом , дівчина, любов,не витримав морального навантаження.Патрульні молодці зробили все професійно!
Відповісти
А краще дочекатися доки він дівчину до того стану доведе чи згвалтує, чим і їй життя зламає) на скільки відомо такі погрози лунали в її сторону) Дівчина то в чому винна, що хлопець зходить з розуму?? Як не як то було не взаємно і він, певно, знав про те)
Відповісти
Очевидець, Хочу сказати Вам одне, яким би не був нервовий зрив адекватна, здорова людина такого не стала б робити! І я так розумію, що у Вас просто немає своїх дітей, а особливо доньки, тоді б Ви зрозуміли як це все витримати батькам!
Відповісти
Читачу, в мене є донька. Є і син.
А ви, певне, не розумієте, що таке справжній нервовий зрив :(

На рахунок "Дівчина то в чому винна" - в мене немає повної інформації про ситуацію. Але з тих крихт інформації, що я маю: так - певна доля її вини в ситуації є.

Прошу, однак, зрозуміти, що поведінку хлопця ДО зриву не виправдовую в принципі.
Відповісти
Очевидець, "поведінку хлопця ДО зриву не виправдовую в принципі" і як це розуміти? Ви хочете сказати, що ви знаєте щось, можливо це і так, але чи впевнені Ви, що ви знаєте все так як воно дійсно є?????
Відповісти
Нема сенсу спорити. У кожного своя правда і кожен буде дотримуватися своєї думки!Ніхто не має права взагалі судити когось не маючи повної інформація. Та й взагалі невідомо, що з ними зарас відбувається, а ви прямим текстом "женете" на обох!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хлопець хотів стрибнути з вікна гуртожитка. ФОТО. ОНОВЛЕНО
15 червень, 2018, 15:55