У Луцьку немає перевізників на 5 маршрутах

У Луцьку немає перевізників на 5 маршрутах
У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів за 5 маршрутами.

Про це йшлося у середу, 20 червня, під час засідання виконкому Луцькради.

Оголосили конкурс на автобусних маршрутах загального користування № 9а, 11, 14, 19, 24, який відбудеться у липні-серпні.

Член виконкому Олександр Серватович поцікавився, чи після оголошення конкурсу попередні перевізники не будуть судитися.
«Зміни відбуваються за погодженням сторін, проблем немає», - відповів начальник управління транспорту та зв’ку Олександр Середа.

«Ми міняємо маршрути на догоди перевізнику, а потім немає кому їздити», - наголосив член виконкому Михайло Щур.

До проведення конкурсу та затвердження результатів перевізником на маршруті № 9а "СТ “Калина” – с. Липини” та № 24 “Вересневе – Єршова” призначили КП “Луцьке підприємство електротранспорту”; № 11 “Шота Руставелі – Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права)” та № 19 “с. Прилуцьке – с. Гірка Полонка”– ПП “АТП №1”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не зрозуміло де подівся зі списку призначень тимчасового обслуговування маршрут № 14? Щоб Вам усім причетним із ДПЗ до 3-ї поліклініки із болями та на милицях їздити із персадками і так по два-три рази на тиждень! Де місцева влада чому не забезпечене перевезення хворих до поліклініки. Або ж спеціалізованих лікарів переведіть на ДПЗ у поліклініку. Де виконання обіцянок Полі-щука, Недо-пада, Пусто-віта? Більше року, із 3-го травня 2017 маршрут не обслуговується! Данильчук де твої реальні дії? Вибори, хлопці, не за горами - народ врахує. Пропіартесь на маршруті № 14, а на доріжках у паркових зонах!!!
Відповісти
Пропонуеться,що б була вимога до перевізника-мати платних конторолерів, які б перевіряли вилачу водіями квитків і наявність квитків у пасажитів. Нема- штраф на водія і пасажира. Не буде цього -нема шо проводити конкурс.
Відповісти