На Волині затримали банду наркозлочинців: подробиці

На Волині затримали банду наркозлочинців: подробиці
На Волині упіймали п'ятьох людей, які виготовляли та збували амфетамін.

Про це йшлося у суботу, 23 червня, під час брифінгу.

Головний поліцейський Волині Петро Шпига розповів, що групу наркозлочинців затримали 21 червня вночі разом з організаторами та виконавцями. Загалом упіймали 5 людей.

«У помешканнях провели обшуки і вилучили до кілограма амфетаміну», - сказав він.

Начальник слідчого управління поліції Олександр Климовський зазначив, що нині наркозлочинцям висунули підозру за збут наркотичних засобів та хочуть обрати запобіжний захід у виді тримання під вартою. Окрім того, вилучили й кошти, які вдалося отримати за продаж речовин.

«Протягом січня-червня проводили ряд заходів. 21 червня провели фінальні закупки наркоречовин. У всіх фігурантів справи вилучили амфетамін, канабіс, оскільки дехто й сам схильний до вживання наркоречовин, гроші, речі, які використовували для розфасовки амфетаміну, а також майно, яке ці особи придбали за кошти від незаконного обігу наркотиків», - відзначив начальник управління протидії наркозлочинності Володимир Костанюк.

Усі учасники банди були причетні до збуту: наркоречовину клали у відповідному місці та забирали гроші. Окрім того, деякі кошти скидали їм на картку.

«За день до них могло звернутися більше 50 покупців», - додав Климовський. Загалом вилучили амфетаміну на 450 тисяч гривень. Усі учасник групи – лучани від 1986-го року народження до 1954-го, один із них раніше притягувався до відповідальності, решта – несудимі, каже поліцейський.

Загалом цьогоріч упіймали 4 організовані злочинні групи, які займалися збутом наркотики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині затримали банду наркозлочинців: подробиці
23 червень, 2018, 11:39