Клімчук і Гузь з’ясовуватимуть стосунки через прокуратуру

Клімчук і Гузь з’ясовуватимуть стосунки через прокуратуру
Депутати Волинської обласної ради Борис Клімчук та Ігор Гузь просять прокурора області Андрія Параку дослідити хто з них правий.

Про це стало відомо 21 лютого під час сесії Волинської облради.

Так, Гузь розповів, що між ним та Клімчуком, сьогодні, 21 лютого, о 9:00 виник конфлікт.

Обранець громади разом з батьками та студентами Володимир-Волинського медико-технічного училища, вихованці якого не можуть забрати документи своїх дітей з навчального закладу, прийшли до кабінету губернатора.

«Персонально Борис Клімчук, застосовуючи фізичну силу, став на заваді свого кабінету, забороняючи мені зайти. Відбувся крик і він наказав невідомій мені охоронній фірмі забрати Гузя з приймальні і звучали, на мою думку, не прийнятні репліки для голови облдержадміністрації», - мовив він.

«Я не порушував громадський порядок. Я просто намагався з людьми попасти. Ви не маєте права мені заборонити. В кінці кінців я скористався своїм правом», - зазначив депутат.

Натомість Борис Клімчук повідомив, що напише зустрічне запитання прокурора вже щодо дій Гузя.

«Буде заява прокурору на ваші дії», - заявив губернатор.

Запит депутата Гузя колеги не підтримали, однак згодом Клімчук прокоментував ситуацію.

«Ігор Володимирович, ви грубо порушували і законність, і етику елементарну. Батьки пішли з мого кабінету і дякували. Я кликав батьків. А не депутата Гузя, але пустив його. Батьки пішли задоволені. Питання шарлатанства в освіті, яке мало місце, поступово ліквідовується. Всі діти, які навчалися у коледжі, будуть прийняті на навчання у три наші училища», - зазначив Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
+1. Гузь годиться тільки в підГУЗЬники. І де таких роблять?
Відповісти
я так і не зрозумів, що змінила мовчазна присутність гузя?
постояв, бороду потер, послухав, боря попіритись у власному кабінеті не дав (це й так було зрозуміло) і все...
до чого той цирк на вході?
Відповісти
Гузь тих людей організував та привів туди! А без нього ще б ходили місяцями.
Відповісти
Гузь все правильно робить! тільки так можна добитися правди - наробити шуму і тоді Клімчук, і його Партія Регіонів щось починають шевелитися
Відповісти
От за шум 100%, а єфекту НОЛЬ!:)
Відповісти
Побачимо хто ще прав. Борис вже геть знахабнів!
Відповісти
ага. аще коли Клімчук бачить Гузя, то стає червоний як рак!
видно, крепко любить його.
Відповісти
Сиділа б ти у себе в кабінеті, на роботі і до тебе вривався в кабінет нахалюга і кричав, що він депутат - тобі б сподобалося? Зрозуміло, що ви з тої "контори" Гузя, інакше таких дурниць би не писали! :)
Відповісти
Гузь "гиена", а Климчуку и ПР позор!
Відповісти
Шановні журналісти! А чому ви не розповісте людям всю правду про цей цирк Гузя? Про те, як він перед приходом в кабінет Клімчука, підбивав людей до протиправних заходів, як після "прийому" проковтнув язик, тому що Клімчук все вирішив і пообіцяв людям вирішити їхні проблеми, а Гузь тільки й кричав - боріться, боріться ... З чим? І кого взяли штурмом? :) Гузь сам рвався у кабінет, а у людей вистачило розуму не підтримувати його провокації, а Клімчук людей сам запросив до кабінету! Позорище а не депутат!
Відповісти
чьота Я уже п'яний. шо дэлать?
Відповісти
Лягати спаси чи то з Гузем чи то з Клімчуком, раз пяний
Відповісти
а ти вже їм набридла?)
Відповісти
Боріс, нарешті ти прав! жени в 3 шиї цю флюгерську політичну п.о.в.і.ю.
підгузник -істєрічка )))-
"баріс питрович, шовиробите?))"
Відповісти
Цікаво)
Відповісти
Щось забагато шкандалю до БП за останній час... Ігорьок - хапайся за дорогу в Рожищах по імені КУРБАСА - матимеш бонуси - УЙНЕШ і БОРЮ і цього ""ШЕСТЬОРКУ"" МаСаЛоВа - голову РДА по страждальницькій Рожищенській землі і ЛИСОГО з Козлинич і його алкаша-сина-дебіла - (де його ""ЖОВТА"" картка з ЛИПИН за вибори у 2004 році)? Ігорьок - ти но почни - тобі дорогу підкажуть!!! У них - уже агноія! Тим паче, що Тарасик ще й кредит вхопив молодіжний! давай, Ігорцю, їх спільно на ""ВИНОС""!!!
Відповісти
Гузь: Я депутат облради. Я депутат облради, я можу заходи без запрошення і попередження куда "захачу". Ось таких і обранців-циркачів ми обираємо, аби тіко покричати. Так, так, Я депутат облради, пість мене . Сміх та й годі.
Відповісти
со своей колокольни игорь прав и большой плюс что он не пьет водку а с другой он похож на бондаря который орал потом на камнях сидел потом рожу разйел на посту губернатора куда попал подпалив свою железную дверь капелькой бензина
Відповісти
От мені цікаво,які людям тра депутати?! Якщо за словом в кишеню не лізе - погано,піариться,як мовчить- не дали попіаритись;похожий на Бондаря-зле,називає бандитів- бандитами,теж погано,вискочка. Люди ,ви чого хочете? Який би не був той Ігор,він справді депутат,а не казнокрад ,як усякі романюки ,вітри і тд,і тп!
Відповісти
Гусь, поміняй нік миша на криса
Відповісти
без робітний гузь після виборів прикупив новий автомобіль мабуть джек пот самий чесний патріот
Відповісти
То точно!:) Дружина за кермом не поганої тачки!:) Ігорьйок або альфонс, або...!:) А з приводу:"не казнокрад..." - ще все по переду, дайте но "до корита" дорватись, а тут і порівняння з Бондарем підійде!:)
Відповісти
Увага! пропонуємо лікування гузефобії.
до ваших послуг: консультації спеціалістів, діагностика причин появи хвороби, лабораторні лослідження, прийом психологів, денний стаціонар, переливання крові. висока ефективність. гузефобія піддається лікування. не залишайтеся хворими. памятайте - здоровя - ваше основне багатство.
Відповісти