Продукція ТМ «УгринівМолоко» відповідає національним стандартам якості*

Продукція ТМ «УгринівМолоко» відповідає національним стандартам якості*
20 лютого відбулося перше у цьому році засідання дегустаційної комісії у ДП «Волиньстандартметрологія».

На суд компетентних дегустаторів було представлено 20 нових видів продукції: 13 видів хлібобулочних виробів від трьох хлібопекарських підприємств області та 7 видів молочної продукції від двох молокопереробних підприємств.

Вперше представило на розгляд дегустаційної комісії шість нових видів молочної продукції приватно-орендне сільськогосподарське підприємство імені Шевченка (село Угринів Горохівського району), яке утримує понад 2тисячі голів ВРХ, зокрема 800 дійних корів.

За добу в доїльних залах ПОСП імені Шевченка виробляється більше 16 тонн молока екстра та вищого ґатунку.

Для переробки власної сировини навесні 2012 року в Угринові був зданий в експлуатацію міні-молокозавод. Обладнання для нього виготовила та змонтувала ізраїльська фірма «ТЕССА». Потужність заводу за одну зміну – 5 тонн молочної продукції.

Власну продукцію ПОСП імені Шевченка продає під торговою маркою «УгринівМолоко». Асортимент продукції заводу — пастеризоване коров'яче молоко жирністю 3,2 та 2,5 відсотка, сметана жирністю 22 та 15 відсотків, кефір жирністю 2,5 та знежирений до 1 відсотка.

Для виготовлення кефіру та сметани використовуються лише натуральні на основі молочнокислих бактерій сухі французькі закваски «Даніско».

Термін зберігання для угринівського молока — 4 дні, для сметани та кефіру — 7 днів. Саме такі терміни скисання справжньої натуральної молочної продукції виготовленої без сторонніх хімічних домішок.

Члени обласної дегустаційної комісії уважно ознайомилися з рецептурою представлених новинок, протоколами випробувань продукції, яку напередодні досліджували у випробувальному центрі ДП «Волиньстандартметрологія», технологічними інструкціями, походженням використаних інгредієнтів, нормативними документами, згідно з якими виготовляється продукція, зразками споживчого маркування. Комісія здійснила органолептичну оцінку якості та дегустацію усіх представлених зразків молочної продукції.

Компетентні дегустатори дійшли висновку, що продукція ТМ «УгринівМолоко» виготовлена відповідно до вимог національних стандартів України ДСТУ 2661, ДСТУ 4417, ДСТУ 4418 та підтвердили її найвищу якість.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: споживач
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть, будь-ласка, де можна у місті Луцьку придбати цю продукцію?
Відповісти
Органік Маркет, Там-там
Відповісти
є вже в багатьох магазинах, на Північному, в Краї, Там-Тамах обох, в маленьких магазинах теж. Просто питайте продавців. Але продукцію швидко розкуповують. До речі, молоко класне. і кефір, і сметана теж.
Відповісти
молоко класне,сметана теж.купуемо вже давно.раджу кожному.
Відповісти
В будь-якому супермаркеті...,в Краї, в Мартиняка вже давно є в "М ясні точці"...,так в Там-Тамі, в Благометі..., давно вже є,рік так точно і тільки зараз оцінюють її?))) Н да...
Відповісти
Кому як.
Як на мене, молоко не смачне. В мене колись була така ситуація, що після терміну реалізації, молоко пролежало в холодильнику тиждень і не скисло. Значить, що? Антибіотиками напічкали.
Купила кефір цієї торгової марки, а він був мягко кажучи не смачний. Просто неякий(((
Я за "Молокія" саме найкраще, найсмачніше))))
Відповісти
Ти не Лучанка- а просто Молокія, яка робить АНТИРЕКЛАМУ ВОЛИНСЬКІЙ продукціїї на ВОЛИНСЬКІЙ ЗЕМЛІ. Якщо несмачно, не агітуй за "совєтськую власть". Противно читати твої коменти !!!
Відповісти
По перше я Вам не тикаю. І Я не МОЛОКІЯ а молода мама 26 років. Яка не агітує, а висловлює свою думку.
Так що давайте без образ.
Відповісти
Молокія теж робить по ГОСТах а не ТУ, але не все молоко. Слід дивитись на упаковках. Наприклад, молоко казкове жирністю 3,4 зроблено по ТУ а не по ГОСТах. Тому тут кому як. А ось угринів молоко по ТУ не зустрічалось. Все по ГОСТах.
Відповісти
У мене є кіт породи -турецька ангора. Цей кіт є найкращим дегустатором любої молочної та м'ясної продукції-його не обдуриш, і я купую тільки ту продукцію, яку вживає мій кіт. Так от вчора я купила у Львові молоко Угринів -2,5 жирності, іншої не було, і кіт вилакав пв-стакана молока відразу! Сьогодні ми купили кефір і сметану цього виробника, бо молока вже не було, і все нам сподобалося. Якщо виробник доб'ється, щоб вартість їх продукції була у всіх магазинах одинакової вартості, нижчою за ціни інших виробників України, то продукція йтиме на Ура! Я, як товарознавець, продукцією що спробувала задоволена..
Відповісти
Це якщо ти українець - люби українське
Якщо ти волинянин люби волинська.
Дуже вдячний тим людям які змогли у
Волинському селі виготовляти натуральну продукцію
Відповісти
Останні новини
Продукція ТМ «УгринівМолоко» відповідає національним стандартам якості*
21 лютий, 2013, 12:01