У Луцьку виявили російські вагони з вугіллям. ФОТО

У Луцьку виявили російські вагони з вугіллям. ФОТО
На залізниці у Луцьку зафіксували факт перебування російських вагонів, навантажених вугіллям.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили очевидці.

За словами людей, які зафіксували факт перебування вагонів країни-агресора у Луцьку, на них є маркування «РЖД» (компанії «Российские железные дороги»), а також російської компанії «Новотранс», яка займається вантажними залізничними перевезеннями.

У прес-службі Львівської залізниці, якій підпорядкована станція «Луцьк», зауважили, що компанія може бути лише транзитером такого вантажу, тож для з’ясування обставин рекомендували направити інформаційний запит.

Про відповідь Львівської залізниці повідомимо згодом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БУВАЄ,А ЩО РОБИТЬ
Відповісти
Теж мені новина. Вони там постійно є. Ніби такі вже прозрачні, що їх раніше ніхто не побачив
Відповісти
Куди воно йде, те вугілля, може до Європи? Взагалі яке наше діло, бізнес є бізнес, мене наприклад від цього жаба не душить. Мені інше цікаво, чого нововолинським шахтам не дають працювати і хто за те відповідальний і чого він досі займає свою посаду. Якщо Насалик не справляється з обов'язками хай йде геть.
Відповісти
Знову курва Путін! Ахмет, Порох не при чому. Війна, війною, а бізнес то святе.
Відповісти
Який жах!!! Спалити! Разом з Луцьком.
Відповісти
Вистачить пургу гнати. Вагони переміщаються по країні і можуть не виїзджати, так само українські вагони їздять в РФ. Вагонами для вугілля не будуть возити кавуни.
Відповісти
йде повна атавізація патрійотів Волині!
Відповісти
Уже задовбали своєю тупістю і розумовою обмеженністю ці активісти. Немає чим займатися. Як по Україні, так і по Росії використовуються вагони, які роками не повертаються в країну походження. Крім того, коли Україна добивається від Росії зберегти транзит природнього газу (інакше газопровід стане металобрухтом і ми втратимо мін. 3 млрд доларів доходів), свідомо втрачати транзит вантажів в Європу на Укрзалізниці, є повною дурістю. Не лізьте туди, де у вас немає знань і глобального розуміння. Пора суспільству гнати усіх цих активістів або на Схід захищати Батьківщину, або на підприємства чи в будівництво, робити щось корисне для держави!
Відповісти