Добивав кухонною дошкою: суд повідомив подробиці вбивства у Ковелі

Добивав кухонною дошкою: суд повідомив подробиці вбивства у Ковелі
У кінці березня цього року в Ковелі 21-річний житель Любомльського району вбив чоловіка на квартирі, яку останній знімав. Днями вбивці присудили вісім років тюрми.

Відповідний вирок виніс Ковелький міськрайонний суд.

Як повідомляли раніше у поліції, подія трапилася 26 березня, в помешканні, де тимчасово проживав 43-річний мешканець Любомльського району.

Поліцейські встановили, що напередодні між чоловіками під час застілля виник конфлікт, в ході якого молодший чоловік наніс старшому травми, від яких останній помер на місці злочину.

У вироку ж повідомляють, що вбивця наніс численні удари дерев’яною кухонною дошкою, руками та ногами у взутті в голову, тулуб та кінцівки своєї жертви.

У суді обвинувачений розповів, що вони з вбитим разом приїхали з Любомля до Ковеля, де останній тимчасово проживав, і сіли пиячити. Сварка ж між ними виникла через гроші, які один з них нібито позичив в іншого і не віддавав.

За словами чоловіка, який вчинив вбивство, його співрозмовник схопив ніж та став ним погрожувати. Тож він вибив з його рук ножа і декілька разів вдарив його в голову, а згодом наздогнав і ще декілька разів вдарив кухонною дощечкою. Згодом, на переконання вбивці, він пішов спати у сусідню кімнату, а вранці виявив тіло на кухні і сповістив про це в поліцію.

Окрім того, рідний брат вбитого у суді розповів, що останній раніше був судимий за вбивство та коли вживав спиртні напої вів себе агресивно.

Обвинувачений же у суді свою вину визнав повністю.

Зрештою, суд призначив вбивці вісім років за ґратами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Добивав кухонною дошкою: суд повідомив подробиці вбивства у Ковелі
26 липень, 2018, 11:42