Волинські дзюдоїстки вибороли медалі на Кубку Європи. ФОТО

Волинські дзюдоїстки вибороли медалі на Кубку Європи. ФОТО
У місті Клуж-Напока, що у Румунії, відбувся Кубок Європи з дзюдо серед юніорів. Волинські дзюдоїстки вибороли три бронзові медалі.

Змагання відбулися 11-12 серпня, – повідомив Інформаційному агентству ВолиньPost директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич.

Волинь була представлена трьома спортсменками. В категорії до 48 кг Дарина Ляшук, якій нещодавно виповнилось 16 років, спортсменка кадетського віку на більш дорослому рівні вже третій підряд турнір покращує свій результат. Якщо в Угорщині вона посіла сьоме місце, в Чехії – п’яте місце, то на даних змаганнях Дарина здобула медаль.

Спочатку Дарина виграла у спортсменки з Румунії Constantin Larisa оцінкою Ippon, за вихід у фінал, на жаль, програла болгарській спортсменці Dimitrova Gabriela, а у боротьбі за бронзову медаль реабілітувалась та здобула першу нагороду європейського рівня.

Одночасно Дарина Ляшук здобула право приймати участь у Чемпіонаті Європи з дзюдо серед юніорів, що відбудеться у місті Софія 13-16 вересня.

Також перші свої європейські нагороди здобули Христина Янчук та Анастасія Врублевська, які виступали в категорії до 52 кг, і пройшовши через втішні сутички, здобули бронзові медалі.
На сьогодні це найбільший успіх волинських дзюдоїстів серед спортсменів до 21 року.

«Щиро вітаємо наших спортсменок та їх тренера Сікорського Олександра Антоновича!», – йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські дзюдоїстки вибороли медалі на Кубку Європи. ФОТО
13 серпень, 2018, 16:25