Онкохворого хлопчика з Луцька під час переливання крові заразили гепатитом

Онкохворого хлопчика з Луцька під час переливання крові заразили гепатитом
Онкохворого лучанина заразили гепатитом B під час переливання крові в Україні.

Про це на Facebook-сторінці БО «Крила для ангела» написав Володимир Кіпко.

«Велике прохання до всіх Вас долучитися до збору коштів на лікування хлопчика Брузьдзінського Юрія 19.11.2009 р.н., який проживає в Луцьку!» – пише чоловік.

Діагноз Юрія – гострий лімфобластний лейкоз. Зараз триває рецидив хвороби.

«Він з мамою знаходиться в Білорусії, їх там прийняли на платній основі! Загальна вартість лікування орієнтовно 75 тисяч доларів! Для початку необхідно 50% авансу!

Можливо хтось знає до кого ще можна звернутися і якими способами ще можна організувати збір коштів на лікування! Зараз в Юрчика дуже сильні болі по всьому тілу (під час першої хіміотерапії у 2013 році яку проходили в Україні йому під час лікування визначили групу крові 3+, а в Білорусії під час обстеження яке проводили в інституті крові йому поставили групу крові 4+)» – зауважує Володимир Кіпко.

«Під час переливання крові в Україні його заразили гепатитом В! Можливо хтось з таким мав справу і підкаже як правильно поступити і куди звернутись, щоб тих хто робить такі страшні помилки на дітях притягнути до відповідальності і змусити відшкодувати матеріальну шкоду!» – пише чоловік.

Номер картки: 4149 4991 1697 6752 (Бесчастнова Валентина Григорівна - бабуся).

Телефони: 050 144 16 44 (бабуся)
Номер Viber 050 58 39 419 Тетяна (мама).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкоду не відшкодують, тому що немає досконалого обладнання та реактивів на перевірку донорської крові. Переливання крові це завжди ризик
Відповісти
Ти ба,захворів він гепатитом і гроші збирають....у мене він уже 7-10років.Якось живу.заразили під час операції або у стоматолога.(не впевнені)до того ж 75 000 на рулетку.ймовірність що вилікують 50-50%.не зря переливання крові гріх.
Відповісти
Гріх це бути такім конченим віруном
Відповісти
Анонім. Краще вже б заткнув пельку. Таке тяжке випробовування, горе - така хвора дитина, а тут такі безглузді коментарі. Сам не знає скільки хворіє, то може і не знає й діагноз, а верзе огиду. Ще й про гріх згадує. Фу.
Відповісти