Через релігійні переконання матері двоє дітей з Волині підхопили кір

Через релігійні переконання матері двоє дітей з Волині підхопили кір
На Волині реєструють нові випадки захворювання на кір – учора, 20 серпня, стало відомо про захворювання двох нещеплених дітей та їхньої матері.

Про це голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко повідомив 21 серпня під час візиту до комунального закладу «Луцька міська дитяча поліклініка».

За словами посадовця, на Волині вже тиждень було «затишшя» із захворюваністю. Однак учора, 20 серпня, в області зареєстрували нові випадки кору.

«Не можу оминути гіркий факт, який учора трапився. Двоє немовлят захворіли на Волині знову кором… Малесенькі, і мама захворіла. І вона принципово через релігійні переконання не хоче робити щеплення. Ну що тут скажеш», - мовив посадовець.

Водночас він наголосив на необхідності профілактики, адже безпечніше запобігти хворобі, ніж згодом лікуватися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не говорять правди після щеплення скільки хворіють на кір, навіть в карточці не хочуть писати, кажуть що прививки є, ми не запишем, а іншим взагалі писали грип з алергічною реакцією. Я знаю випадки, що без прививки діти легше перенесли ніж з прививкою. А батькам самим вирішувати чи робити чи ні, чомусь лікарі на себе відповідальності не беруть, самі батьки перед прививкою беруть відповідальність на себе, а що вони там колять і які побічні ефекти можуть бути, даже не говорять. А потім як щось стається батьки винні,ще не один лікар не взяв на себе відповідальності.
Відповісти
Останні новини
Через релігійні переконання матері двоє дітей з Волині підхопили кір
21 серпень, 2018, 15:40