У Луцьку «забракували» будівництво торгово-офісного центру

У Луцьку «забракували» будівництво торгово-офісного центру
У Луцьку на вулиці Кривий Вал, 37 хочуть звести торгово-офісний центр. Натомість депутати вважають, що на цій землі недоцільно будувати центр на 5 поверхів.

Про це йшлося у середу, 29 серпня, під час сесії Луцької міської ради.

Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз розповів, що в Луцьку міську раду звернувся Валерій Феоктістов з приводу надання дозволу на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Кривий Вал, Глушець, Градний Узвіз, Гончарова, Паркова та Лесі Українки.

Відтак, цільове призначення ділянки на вулиці Кривий Вал, 37 хочуть змінити під будівництво торгово-офісних приміщень, яка на сьогодні є територією перспективної громадської забудови.

«На території знаходиться житловий будинок у непридатному для проживання стані. Поряд з ділянкою вже є будівля громадського призначення», - розповів Туз.

Радник мера Ігор Поліщук зауважив, що на цій земельній ділянці будувати торгово-офісний центр на 5 поверхів – недоцільно. Тому він запропонував зменшити поверховість торгово-офісного центру і привести її до рівня, які є на вулиці.

Депутати не підтримали проект рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Далеко зайдете, пане Поліщук ! Доцільно чи не доцільно не вам людині без профільної освіти визначати. Такі речі обумовлюються планувальною документацією, а не вашими примхами. Навіть комуністи при всій повноті їхньої влади в такій манері не керували. Проведіть конкурс на архітектора !Учитись, учитись, учитись !
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «забракували» будівництво торгово-офісного центру
29 серпень, 2018, 17:08