Колектив санаторію «Пролісок» заявляє про тиск

Колектив санаторію «Пролісок» заявляє про тиск
Незважаючи на те, що Валентина Касарда перебуває на лікарняному, у вівторок, 9 жовтня, депутат облради Ігор Лех самовільно увірвався на територію санаторію «Пролісок» та проник у кабінет директора.

Охорона зафіксувала біля в’їзду на територію закладу автомобіля «Тойота Ленд Крузер» АС 0071 ВМ, - пише Волинська правда.

Вочевидь Ігор Лех самочинно перебрав на себе повноваження всіх членів комісії, перешкоджає роботі санаторного закладу. За словами Валентини Касарди, він без попередження проник у службове адміністративне приміщення тоді, коли вона зайшла сюди, щоб забрати особисті речі. В кабінеті директора появився в супроводі невідомої особи та журналістів, які не отримували дозволу на проведення зйомок на території «Проліска».

Керівництво «Проліска» відреагувало на створення фінансово-ревізійної комісії, надіславши в обласну раду повідомлення про те, що звіти про фінансово-господарську діяльність та окремі статутні документи знаходяться в управлінні комунального майна облради. Копію цього листа вручили й Ігорю Леху.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Попри підтримку колективу: депутати «попросили» Касарду з «Проліска»

«Такі одноосібні наскоки, які не вперше чинить Ігор Лех, розцінюю як моральний тиск на колектив санаторію і намагання розбалансувати роботу закладу, завдати шкоди його репутації», – прокоментувала Валентина Касарда.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.