У Луцьку проведуть благодійний захід на збір коштів онкохворій дівчині

У Луцьку проведуть благодійний захід на збір коштів онкохворій дівчині
У Луцьку 21 жовтня на площі перед головним корпусом СНУ імені Лесі Українки з 13:00 по 19:00 відбуватиметься благодійний «Маркет надії» - #36днівзМаряною.

«Маркет надії» – це доброчинний збір коштів на лікування лучанки Мар’яни Пархом’юк, в якої минулого тижня виявили рак крові. Офіційний діагноз – гострий лімфобластний лейкоз L2 по FAB, common B імунофенотип.

Зараз Мар’яна проходить перший етап хіміотерапії в Республіканському науково-практичному центрі дитячої онкології, гематології та імунології в Мінську (Білорусь). Він триватиме 36 днів. На лікування дівчини потрібно зібрати 50 тисяч доларів. Але прогнози лікарів такі, що стільки ж знадобиться на й другий етап та реабілітацію.
Друзі та небайдужі люди Мар’яни організувалися, щоб зібрати ці гроші з користю і приємністю для кожного, хто долучиться до «Маркет надії».

У неділю, 21 жовтня, протягом 6 годин навколо пам’ятника Т.Г. Шевченка відбуватиметься чимало дійств. Зона фуд-корту запропонує смачнющі страви та напої, найкращі кондитери міста потішать усіх своїми смаколиками, лицарі продемонструють найвидовищніші бої, діджеї заграють сети з відомішими і улюбленими хітами, а Garage Drum Show барабанитимуть так, що почує кожен.

Окрім цього на заході будуть інстаграмні фотозони, книжкова ярмарка, ігрова зона, аукціон лотів розважального характеру і ще багато-багато іншого, що відбуватиметься в настрої світла, добра і любові.

«Маркет надії» - #36днівзМаряною – це не просто прийти і кинути в скриньку гроші на благодійність. Це привід провести вихідний в хорошій компанії та атмосфері, і з користю для доброї справи, бо не має нічого важливішого, аніж врятоване життя. Всі виручені кошти відправляться на лікування Мар’яни Пархом’юк.

Рахунки:
ПриватБанк:
4149 4978 6222 9442 Пархом‘юк Мар‘яна
5168 7556 3302 5024 Хомич Володимир

Рахунок тата для переказів з-за кордону в євро: 26201455336506
Anatolii Parkhomiuk OTP Bank SWIFT code: OTPVUAUK

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тепер уявимо, що це дівчина не "відомого луцького фотографа", який явно має багато зв'язків, знайомств і так далі, а дівчина умовного Петра Івановича Будькова, жителя селища міського типу Нижні Сирники.

Шановні знатоки, увага питання: чи виживе його дівчина?

(спойлер: не виживе, бо наш соціум пробив те дно, коли статус і зв'язки вирішують чи буде жити людина чи ні. Кожного дня хтось помирає від раку, але чогось тільки цей випадок розтрубили на всі сторони: фб - через пост, волиньпост, таблоїд Волині, кругом інфа, шо в "відомого луцького фотографа помирає дівчина". Принципово не скину ні копійки і вам не раджу.)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку проведуть благодійний захід на збір коштів онкохворій дівчині
18 жовтень, 2018, 14:06