Проїзд у маршрутках за 7 гривень: відповідь луцької мерії

Проїзд у маршрутках за 7 гривень: відповідь луцької мерії
Луцька міська рада відповіла на петицію місцевих мешканців проти підвищення вартості проїзду в маршрутках до семи гривень.

Про це повідомляє Конкурент.

У мерії зазначили, що до них звернулися декілька підприємств, що здійснюють надання послуг з перевезення пасажирів автобусами, з вимогою підвищення вартості проїзду. Основною причиною звернень є ріст витрат на надання таких послуг, передусім через ріст цін на паливно-мастильні матеріали.

Підприємства-перевізники повинні здійснити і надати розрахунки тарифу на послуги з перевезення пасажирів автобусами, що працюють на міських автобусних маршрутах відповідно до Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту.

Методики, витрати плануються перевізником з урахуванням економічно обґрунтованих фактичних витрат за попередній рік, прогнозного індексу цін виробників промислової продукції, галузевих норм використання матеріальних та паливно-енергетичних ресурсів, ставок податків і зборів тощо.

Проект рішення виконавчого комітету, яким встановлюється вартість проїзду в місті, є регуляторним актом та має пройти процедуру ухвалення, передбачену законом. Задля початку регуляторної процедури перегляду тарифу на послугу з перевезення пасажирів автобусами на міських маршрутах підготовлено доповнення до рішення виконавчого комітету міської ради, в якому на IV квартал 2018 року передбачено підготовку регуляторного акта - рішення виконавчого комітету міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах загального користування».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
засмальцьовані та смердючи,но по 7 грн.Люди поважайте себе трохи...
Відповісти
І давайте ще не забувати, що в нас у місті НЕМАЄ ВЛАДИ, ЯКУ ОБРАЛА ГРОМАДА - є самопризначений "тіпа мер" Пусто(ц)віт, його такі ж самопризначені "заступники" (які теж ну ніякого права не мають називатися "заступник", максимум - в.о.) і такі ж самозвані "члени виконкому"! І цьому "врємєнному правітельству" - маріонеткам Укропу - ДОСИТЬ лізти в кишеню громаді! Луцьк, вставай! Викинемо те кодло з теплих кабінетів, нехай призначають ВИБОРИ! ДОСИТЬ керувати містом нелегітимній владі, яка потурає баригам, не чуючи людей!
Відповісти
Водії усіх маршруток повинні віддати хазяїну певну суму грошей,все інше на карман.Мало того ,що стає небезпечно їздити з тими баранами за кермом, та ще й платити за смердючі сараї на колесах.
Відповісти
та зробіть 12 гривень хохли це не люди а коні усе стерплять а в Луцьку взагалі свинарник пана Палиці
Відповісти
Це не відповідь на петицію, це відповідь на звернення перевізників! Кому вони локшину вішають? Вже час ту міськраду виносити з кабінетів разом зі стільцями! Про премії собі не забувають, а людей оббирати то вони перші!!!
Відповісти
Купите нові автобуси з екологічним стандартом не менше євро 5, а ще краще на біоетанолі, комфортним теплим салоном, пандусами для людей з особливими потребами, одягнете водіїв у форму, навчите безпечно їздитита бути ввічливими, поставите реєстратори розрахункових операцій, будем платити і 10 і 12, а з своїм мотлохом, якому подекуди більше 10 років #ідіть у сраку!
Відповісти
Ідіть у сра*у !!!
Відповісти
Нехай підвищують. будем пішком добиратис або тролейбусом. Головне щоб ціна на проїзд у тролейбусах не виросла. Більше рогатих запустять. Там хоча б не летить бидло одне поперед другого, і по 10хв не стоїть по зупинкам.
Відповісти
Останні новини
Проїзд у маршрутках за 7 гривень: відповідь луцької мерії
27 жовтень, 2018, 05:01