Савченко розповів, чому захищає лісників

Савченко розповів, чому захищає лісників
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко побував на рекреаційному пункті «Пролісок», створеному волинськими лісівниками та розповів, чому захищає представників галузі.

«Пролісок» Савченко відвідав 31 жовтня у рамках візиту до ківерцівського району.

Рекреаційний пункт належить державному підприємству «Ківерцівське лісове господарство». Це один із кращих на теренах області. Тут облаштовані альтанки, мангали та місця для вогню, є навіть дитячий майданчик.

Також тут працює магазин «Лісовичок», де можна придбати продукцію із консервних цехів лісівників. Йдеться про соки, джеми, консервовані овочі та гриби, мед тощо.

Савченко зауважив, що це чудове місце, де люди можуть відпочити, не завдаючи шкоди природі. Подібних зон на Волині дуже багато, і це завдяки лісівникам, які їх не просто облаштовують, а згодом і доглядають.

«Я пишаюся, що, можливо, не маю відношення до їхнього будівництва, але маю відношення до захисту лісівників, на яких нападають всі, кому не лінь… Я з гордістю кажу – так, я захищаю керівництво управління лісового господарства, бо вони роблять хороші справи. Десь є й недоліки, ми бачимо пилорами, але ми з ними воюємо», - сказав Савченко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нові клоуни.
Відповісти
Клоун ти.
Відповісти
За ті гроші якими крутять лісника там можна вже було нетільки цю єрунду збудувати.. А вже можна було пробити нормальні лісі дороги проробити маршрути для туристів.... А то шломбаунів наставлять. Дорогі як у війну. І лісвалять зранку до вечора.!!! Бо він заражений короїдом!!! Ну Європі він чогосьпідхрдить а для нас ні... Як завжди корупція і брехня з покащухою часів ссср.
Відповісти
І цього купили.
Відповісти