Авіаперельоти доступніші з промокодами*

Авіаперельоти доступніші з промокодами*
Що робити, коли у відпустку хочеться поїхати кудись відпочити, а де вигідніше купити авіаквитки не знаєш? На сайтах авіакомпаній ціни доволі кусючі, а відпочинок відміняти не хочеться. Або терміново потрібно у відрядження і необхідно швидко знайти квитки. Для таких випадків є спеціальні сервіси, де можна швидко і недорого знайти оптимальний варіант.

Kupibilet – це відносно новий проект, який допомагає знайти найвигідніші пропозиції на авіаперельоти за максимально короткий термін. Також окрім авіаквитків, ви можете забронювати номер у готелі у будь-якій точці світу. На сайті https://promokodi.net/store/kupibilet/ дуже зручний і простий інтерфейс, існує програма підбору простішого і складнішого маршруту. Окрім оптимальних пропозицій від авіакомпаній, на сайті можна знайти спеціальні промокоди, які знижують вартість квитка.

Переваги сервісу Kupibilet

1. Ціна. На даному ресурсі ціни на квитки порівняні зі зниженими цінами на розпродажі у інших операторів. А мати можливість купити дешевше для будь-якого клієнта це пріоритетне завдання.
2. Зручність. За допомогою цього сервісу можна скомбінувати рейси різних авіакомпаній і вибрати оптимальний для себе маршрут.
3. Доступність. Інтерфейс дуже зручний у користуванні, ви задаєте місто вильоту і пункт призначення, а програма автоматично підбирає найбільш вигідні пропозиції. Якщо виникають якісь питання, можна звернутися за допомогою до спеціалістів зі служби підтримки.
4. Безпека. Оскільки оплату можна здійснювати прямо на сайті, то шифрування даних про клієнта – запорука безпеки. Всі особисті дані зашифровані за допомогою сучасних технологій і надійно захищені.

У базі сайту 250 перевізників, тому асортимент для вибору доволі значний. Також на сайті постійно діють різні акцій і знижки, накопичувальні схеми бонусів, виплачуються компенсації за затримку чи відміну рейсів. На сайті є розділ «Підготовка до подорожі», де можна знайти відповіді на найпоширеніші запитання стосовно авіаперельотів.

Реєстрація квитка не займає багато часу, а оплатити ви можете прямо на сайті за допомогою різних платіжних систем чи електронних гаманців. Також є способи оплати карткою або у терміналах зв’язку. Після оплати на ваш e-mail прийде електронний квиток і одночасно продублюється в особистому кабінеті на сайті.

За допомогою сервісу https://promokodi.net/store/kupibilet/ ви зможете максимально швидко знайти потрібний рейс, забронювати номер в готелі, отримати гарну знижку і зробити свою поїздку максимально комфортною і приємною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Авіаперельоти доступніші з промокодами*
01 листопад, 2015, 14:33