«Євробляхарі» вимагатимуть скликати сесію Волиньради

«Євробляхарі» вимагатимуть скликати сесію Волиньради
Власники євроавто розпочнуть протест на Київському майдані та вирушать через село Княгининок на трасу М19.

Про це повідомили у Луцькій РДА.

Так, 20 листопада з 9:00 відбудеться безстрокова акція протесту, яка розпочнеться з Київського майдану і проходитиме по трасі Луцьк-Ковель М19 через село Княгининок.

"Акцію проводить ГО «ВО «АВТО ЄВРО СИЛА», з метою скликати позачергову сесію обласної ради, на якій прийняти звернення до народних депутатів про схвалення проекту постанови №8487-П від 08.11.2018 та проекту постанови №8488-П від 09.11.2018 та відміну законопроектів №8488 та 8487", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Протест «бляхарів»: громада під Луцьком попередила про незручності

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну давайте укрбляходрочери, рзстрілюйте всіх...
Відповісти
І пішоходи недолугі...
Відповісти
ГО «ВО «АВТО ЄВРО СИЛА а можна юридичні реквізити для складання на Вас судового позову від громадян за причинені вами незручності
і список активістів опублікуйте що приймуть участь в шантажі громадян і органів виконавчої влади.Ми повинні знати кому за збитки дякувати
У вас ГО «ВО «АВТО ЄВРО СИЛА є куча правників юристів вперед через суди доказуйте
Відповісти
не тильки судовид позвои до Эвро бляхарив а и Позово на Майдан Рижкова Данильчука Хай Гроши повертають Майдан тупе люди вмирають вид Голода)Вертайте гроши Пани Хароши.Майданутих до Суду рижкова в тюрму.данильчука и гуся на нари Вертаемо ГРоши...подаем на Майданутих ДО СУДУ,
Відповісти
Протест проти чого?Прийняті два Закони України,де ваші представники мали право внесення поправок.Ще вони не вступили в силу ,а ви вже протестуєте.Ви,порушники законодавства України і повинні бути притягнуті до відповідальності.В суспільстві ви підтримки не маєте,а отже вами "керують"все ті ж олігархічні утворення,які вас просто "використовують",перед виборами.ДУМАЙ ГОЛОВОЮ-ЄВРОБЛЯХЕР,бо програєш все.
Відповісти
"456", незручності в чому? твоя маршрутка через бляхи повільніше їхати стала? "Правда", а ти попробуй внести правку спочатку)))))) Мрійник))) На хренові закони і потрібно зарання звертати увагу. Коли хліб за якимсь законом має подорожати на 300 відсотків, ти будеш чекати виходу закону? На рахунок суспільства, то підтримки немає тільки в дебілів бхяхофобів вроді тебе. В країні 5 000 000 авто, це 5 000 000 сімей і хай 10 000 000 людей так чи інакше катають бляхи. І це з 41 000 000 людей в країні вцілому. Скільки на твою хвору думку має бути людей, щоб в тебе в мозгах перемкнуло "о, вже є підтримка суспільства"?
Відповісти
Для бляхарів-статистів - в Україні всього зареєстровано 9 млн автомобілів, з трамваями і тролейбусами включно, тому блях "АЖ 5 млн" ну ні як не може бути, бо це мала б бути кожна друга автівка на бляхах, того немає, а за статистикою митниці блях заїхало 300 тис. не виїхало 250, тому не треба каламутити воду.
п.с. вас на ваші сходки ледь 50 чоловік на майдані збирається, п*ять мільйонів їх...
Відповісти
А я хочу щоб відмінили податок на прибуток, давайте перекривати трасу, ця гірсточка неадекватів думає що їм можна все
Відповісти
Останні новини
«Євробляхарі» вимагатимуть скликати сесію Волиньради
19 листопад, 2018, 16:52