Відомо, в яких районах Волині – найбільше «ухилянтів» від армії

Відомо, в яких районах Волині – найбільше «ухилянтів» від армії
Стало відомо, у яких районах Волинської області найбільше ухиляються від служби у Збройних Силах України.

Про це йшлося у вівторок, 27 листопада, під час брифінгу у Волинському обласному військовому комісаріаті.

Заступник військового комісара Волинського обласного військового комісаріату Юрій Кучер розповів, що на сьогодні сповіщення призовників про необхідність їх прибуття до призовних дільниць покладені на органи місцевої влади, житлово-експлуатаційні організації, ОСББ тощо.

«На жаль, це не робиться, тому військкомати вимушені займатися непритаманною їм роботою – здійснювати розшук призовників і доставляти їх на збірні пункти», - зауважив він.

За словами Юрія Кучера, на сьогодні вже служать у військах 508 призовників. Найбільше «косять» від служби у ЗСУ у Камінь-Каширському, Ратнівському районах, Нововолинську.

Понад 7 тисяч волинян підлягають призову на строкову службу і не з’являються до призовних дільниць. Переважна більшість із них знаходяться на заробітках за кордоном, зокрема, у Польщі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніхто за нас захищати нашу землю не буде -факт
Відповісти
Поки я буду в армії ніхто не буде забезпечувати мою сімю і батьків-пенсіонерів, тому я кошу і не піду, я не боюсь, просто єдиний хто кормить сімю, дали б забезпечення хоч би 20 тис гривень то б пішов
Відповісти
Правильно роблять, що косять. Для захисту землі є контрактні військовослужбовці для яких військова справа це професія плюс МВС і спецслужби. Про який обов'зок перед державою може йти мова, коли держава має за худобу рядового громадянина... І ще нарахунок Нововолинського району - може-б хтось пояснив безграмотному Кучеру, що такого району не існує.
Відповісти
Користувач,з такою позицією ти довго не пробудеш,особливо коли війна прийде до твого дому(((А і для тупих - Камінь-Каширському, Ратнівському районах, та Нововолинську! Де ти бачив щоб там писали районах????
Відповісти
Стосується редакції- ви якщо хочете популяризувати військову службу, то хоч не позорьтесь, і не викладайте фото із солдатами в сталевих совкових касках і старих розвантажувальних жилетах...
Відповісти
Останні новини
Відомо, в яких районах Волині – найбільше «ухилянтів» від армії
27 листопад, 2018, 13:32