Кредити на 110 тисяч: що в декларації затриманого волинського поліцейського

Кредити на 110 тисяч: що в декларації затриманого волинського поліцейського
Начальник Любешівського відділення поліції Олег Матчук, якого затримали на хабарі, задекларував чималі кредити.

Про це йдеться в електронній декларації правоохоронця за 2017 рік.

У власності Олега Матчука – дві земельні ділянки у селі Крупа (694 кв.м.) та у селі Підгайці (1200 кв.м.). Також чоловік задекларував житловий будинок площею 240 «квадратів» у селі Підгайці поблизу Луцька.

В автопарку родини – дві машини. Зокрема ВАЗ-21171 (2007 р.в.) оформлений на Олега Матчука, а Renault Megane (2012 р.в.) – на дружину Лілію Матчук.

Упродовж 2017 року поліцейський отримав майже 134,2 тисячі гривень зарплати та 1400 гривень – соціальні виплати. Зарплата його дружини у 2017 році становила 45,6 тисячі гривень.

У розділі «Фінансові зобов’язання» чоловік задекларував відразу три кредити. Зокрема 30 тисяч гривень – зобов’язання перед обласним фондом підтримки індивідуального будівництва на селі, яке виникло у 2002 році.

Ще два кредити – свіжі, отримані у 2017 році. Це 53 тисячі гривень («Приватбанк») та 27 тисяч гривень («Ощадбанк»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як таких у поліцію беруть, як перевіряють? Якщо є кредит, то це автоматом буде спонукати до хабара, невже не зрозуміло?! Такі були сподівання на нову поліцію, а тут через день ловлять або по службі проколи :( Не з нашим то щастям щось оновлювати, реформувати, то ментальність така і вона на довго... або треба починати руки відрубувати, а як по іншому?!
Відповісти
Аж ніяк не виправдовую поліцейського-хабарника, взяли його за дупу - правильно зробили. Але!!!! Він є цілим підполковником, займає досить високу посаду - начальник райвідділу, по суті - головний правоохоронець в районі. А зарплата за рік у нього - всього 134,2 тисячі гривень. Тобто, близько 10 тис.гривеньв місяць, (плюс ще одна місячна запрплата як допомога на оздоровлення, коли йшов у чергову відпустку). Прийнаймі, так записано у статті! Для посадової особи такого рангу - це жалюгідна зарплата!!! Виходить, що всі йогь підлеглі в районі отримують ще менше!!!! Ну не буде у нас нормально і чесної поліції, допоки у поліцейських будуть такі зарплати!!!! Дешева поліція нам всім буде обходитись дуже дорого. І деж ті всі підняття зарплат силовикам, про які нам так багато розповідають із зомбоящика?
Відповісти
Останні новини
Кредити на 110 тисяч: що в декларації затриманого волинського поліцейського
28 листопад, 2018, 21:01