Ще одній маршрутці заборонили їздити центром Луцька

Ще одній маршрутці заборонили їздити центром Луцька
У Луцьку скасували попереднє рішення виконкому міської ради, яким дозволили рухатися маршрутці №210 «Луцьк-Рованці» центром міста.

Про це йшлося у четвер, 6 грудня, під час засідання виконкому Луцькради.

Нагадаємо, на сесії Луцькради від 29 листопада маршрутці «Луцьк-Підгайці» заборонили їздити вулицями Богдана Хмельницького, Парковою та проспектом Волі. У Волинській ОДА розповіли, що підстав для такого рішення не було.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, перевізник повинен сам вирішити, які вулиці обрати для доїзду, адже маршруткам №210 забороняють рухатись центром.

«Початкова і кінцева точка руху приміських маршрутів буде автостанція», - зауважив Степанов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На лопаті, скоти укропні, вам! Не ви погоджували маршрути, не вам і "коригувати" їх в угоду Санрайзу! НАБУ, НАЗК - фас! Пустовітику, готуй вазелінчик - за корупцію доведеться відповідати!
Відповісти
хоч одну добру справу зробили. Ще б звільнили з.-д. вокзал від приміських маршруток, а то від них лише бруд та товчія. Зробили собі відстійник по 2-3 години.
Відповісти
До ЗДИЦЯ... Давно молився на потріпане свого кумира П...ці? ЛЮДЯМ ЗРУЧНО. Крапка! Люди з Рованців ПРАЦЮЮТЬ в Луцьку, приносячи ДОХОДИ БЮДЖЕТУ МІСТА. А ти - недалекий підгавкувач корупційної необраної псевдовлади! Чи то, Пустовіт, перелогінься???
Відповісти
Останні новини
Ще одній маршрутці заборонили їздити центром Луцька
06 грудень, 2018, 09:51