Пасажири луцької маршрутки змусили водія вимкнути російську «попсу»

Пасажири луцької маршрутки змусили водія вимкнути російську «попсу»
У Луцьку пасажири маршрутки №12 змусили водія вимкнути російську «попсову» музику.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Анна Бліннікова.

"Закони законами, але Україну роблять люди.
Щойно в луцькій маршрутці 12 пасажири змусили водія вимкнути російську попсу. Ніхто з них не оперував законодавчими актами, а лише власними переконаннями. Україна там де ми, а ми - Україна!" - написала Бліннікова.

Нагадаємо, днями на сесії Волиньради підтримали мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту.

Зображення ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже висока "культура" на цей рахунок в маршрутках "Луцьк - Київ". Старі російські низькосортні фільми і попередження типу "Ештє сємечкі с лушпайкамі".
Відповісти
Відчайдухи! Не побоялись. Водій міг їх побити. Такі пики показують - звірі, а не люди.
Відповісти
Досить писати про маршрутки. Схаменіться! Порахуйте яку частку ваших новин займають новини про маршрутки??? Пено 99% Скільки можна? Купіть собі автомобілі і їдьте куди вам треба, а не поробили срачу з того фейсбука!
Відповісти
заткали си писок...
Відповісти
І знову маршрутки! НЕМА про шо писати? НЕ сайт "...а одна баба казала". Плітки на лавочках.
Відповісти
Можете не читати, вас ніхто силою не заставляє....

як на мене все правильно зробили, ще б в пику дати козлу
Відповісти
Це ж чергова перемога! Президенту таке точно сподобається. От тепер вже точно запануєм на своїй сторонці. І зарплата буде 500000 у кожного
Відповісти
В Луцьку прокацапського бидла теж хватає .
Відповісти
А гeйропeйців в кружeвних трусіках щe більшe
Відповісти
Наш шлях від пeрeмоги до пeрeмоги
Відповісти
Була нещодавно в білорусі, там теж лунають пісні російською! Люди розмовляють російською! Але наскільки культурні і виховані, добріші ніж ми всі взяті украііномовні! І рівень життя хороший, продукти супер! А ми голодрвнці були і будемо! Не в мові справа, повірте! Простим людям важко зрозуміти, але нас всіх обманули і продовжують!!!
Відповісти
Але і прізвище Бліннікова не українське. Нє вєрю єй!!!
Відповісти
Більшість водіїв є дебілами, думають що вони диск-жокеї
Відповісти
Ира 100%
Відповісти
І до чого тут білорусь? Вона в орбіті кремля, тому і білоруською там майже не розмовляють, це показовий результат.
А вихованість і культура - це насправді єдине позитивне досягнення лукашенка і його режиму. Там суд не такий продажний як у нас - впіймали, значить посадять.
Стосовно мови - це ознака народу, ключова і принципова. Коли ми говоримо про національні меншини - саме мова і її захист стає на першому місці. Тому ДУЖЕ ВАЖЛИВО на які мові в Україні повинні розмовляти УКРАЇНЦІ і лунати в публічному просторі пісні.
Хочете слухати баскова і газианова - слухайте дома, не заборонено, або в наушніках хоч цілодобово.
Тролі - просто ідіть нах.
Відповісти
От залунають у нас пісні тільки рідною мовою, і заробітна плата виросте до 20 тис. в місяць, пенсія (бабуся отримує 1600) підніметься до 15 тис.! Всі будуть щасливі, в польщу ні ні, корупція теж згине, і тд.. список безкінечний!
Відповісти
Весь схід розмовляє російською, наші ж украінці. Чи не наша це територія?
Відповісти
Пісня на ці слова звучить в Україні від 1988 року. Тоді цю пісню виконав один дуже відомий шахтар з Донбасу, для якого довжина ковбаси важливіша за українську культуру. Тепер цей твір виконують інші тварі під путінський акомпанемент. Розверни голову на Захід. Там побачиш Польщу, Словаччину, Чехію, Румунію, Угорщину. Розверни голову на Північ. Там, крізь тимчасово існуючу Білорусь, побачиш Литву, Латвію, Естонію. Усі, окрім білорусів, за свою мову і культуру боролись не менш завзято, аніж за свою економіку та національну безпеку. Результати бачиш?!. Тепер розвернись в напрямку РФ. Держава живе сотні роки попри усі війни і сучасні санкції, яка окрім іншого щороку на підтримку русскої культури і язика виділяє сотні мільйонів рублів. А тепер візьми пазу і збагни, а чому ми в д-пі??? Правильно. Завдяки таким, як ти.
Відповісти
Якщо пригадати Польщу початку 90-х, то були злидні, вони сюди їздили "човниками" за товаром, за пару років ситуація змінилась - ми почали їздити до них.
А чому?
А тому, що вони вирвались з "обіймів" кремля, результат очевидний - сьогодні рівень і якість життя в рази кращий за наш.
Поляки за свою мову горло деруть, тому і живуть по людські, бо відчувають себе єдиною нацією!
Українці мають свою мову і боронити її потрібно так же завзято, як інші нації, тоді майбутнє буде в України.
А кремлю це не вигідно, вони будуть насаджувати свою мову, щоб показувати світу, ніби не існує української, ніби це все якась недоросійська, а ви їм підігруєте, підтримуєте, тому і живемо в злиднях, бо кремль на вас тисне, а ви під них лягаєте.
З ким поведешся, від того і наберешся, краще набиратись європейського, ніж сидіти в болоті російському.
І чим меньше буде російського навколо - тим здоровішим буде підростаюче покоління, яке себе буде відчувати українцями, а не малоросами, як того хоче кремль.
Відповісти
Чесно кажучи це вже якийсь дебілізм, людину робить не музика яку він слухає.
Відповісти
Шановний чи шановна. Пісня – це скиглення Лучанки на тему що важливіше – національна культура чи матеріальний добробут. Бідненька на голову просто не розуміє, що добробут береться від голови і від поваги до себе. Це продемонстрували усі посткомуністичні країни Європи.
Відповісти
Так звичайно, всі винні в наших бідах крім нас самих. ідемо ідемо в європу, нас там чекають, ворогуємо зі всіма сусідами, ненависть розпалюємо, не задумуючись що це комусь вигідно, про...ли крим.. про...ем схід.. і будемо далі дерти горло які ми патріоти. Якщо я ненавиджу правлячу владу рф, це не означає що я ненавиджу людей які там проживають.
Відповісти
Дуже багато тих ,що боряться з повітряними мельницями!в даному випадку з піснею у маршрутці!ідіть на фронт воювати а не з водієм!
Відповісти
Це гібридна війна "іхтамнетов".
І боротись проти них в культурному просторі не меньш важливіше, ніж в окопах.
Відповісти
Останні новини
Пасажири луцької маршрутки змусили водія вимкнути російську «попсу»
22 грудень, 2018, 13:41